FCSB a început un nou drum odată cu venirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică. La negocieri, lui Iordănescu i s-a promis întărirea echipei iar oficialii roș-albaștrilor au trecut la fapte.
Doar că acest lucru nu a avut un rezultat favorabil în cazul lui Ongenda, chiar dacă FCSB a făcut o ofertă uimitoare pentru nivelul Ligii 1. Probabil fotbalistul știe că la gruparea roș-albastră e un climat departe de a fi propice performanței, iar jucătorii care nu livrează imediat sunt făcuți praf.
"A fost o ofertă concretă făcută la FC Botoșani, foarte bună financiar. Am fost surprins că Hervin a refuzat-o, a zis că vrea să stea la Botoșani. A fost ofertă de 400.000 de euro și ceva procente, o ofertă senzațională, eu l-aș fi luat și l-aș fi dus în cârcă. Erau 20.000 de euro pentru jucător și ceva la semnătură", a declarat Florin Manea la digisport.ro.
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
IERI LA 20:20

FCSB, aproape să îl ia pe Valentin Gheorghe

FCSB l-a adus pe Keșeru, dar nu se va opri aici și este foarte aproape de transferul lui Valentin Gheoerghe, atacantul de bandă al celor de la Astra Giurgiu.
Edi Iordănescu îl cunoaște foarte bine pe fotbalistul de 24 de ani, alături de care a lucrat la gruparea de la malul Dunării. Valentin Gheorghe a retrogradat cu Astra și își dorește să plece la un club de un nivel superior, valoarea sa fiind mult superioară Ligii a 2-a din România.
Mai trebuie doar ca cele 2 cluburi să se înțeleagă, dar sunt șanse foarte mari ca acest lucru să se întâmple, relațiile dintre ele fiind cele mai bune, dovadă fiind numeroasele mutări care s-au făcut în trecut pe această axă.
Valentin Gheorghe este cotat la 900.000 de € de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Atacantul a fost crescut de Astra și singurul club la care a jucat în afara echipei din Giurgiu a fost la CS Afumați, unde a fost împrumutat o jumătate de sezon în 2016.
Valentin Gheorghe are o selecție la naționala de tineret a României, iar în această vară a făcut parte din lotul olimpic al lui Mirel Rădoi, jucând în toate cele 3 partide din Japonia.
Romanian Liga I
CFR Cluj și-a luat atacant! Cine este fotbalistul transferat după eliminarea din Cupa României
24/09/2021 LA 13:39
Romanian Liga I
Marius Șumudică, noi săgeți la adresa lui Dan Petrescu, după eliminarea CFR-ului din Cupa României
24/09/2021 LA 13:00