Dominația celor de la CFR Cluj continuă în Liga 1. Ardelenii lui Dan Petrescu au cucerit cel de-al cincilea titlu consecutiv în Liga 1, după ce s-au impus pe teren propriu în fața CS U Craiova cu scorul de 2-1. CFR a marcat prin Boateng încă din minutul 2, dar dintr-o poziție de offside, și Debeljuh în minutul 56, iar CS U Craiova a punctat prin Mateiu în minutul 61.
Titlurile CFR-ului (8 în 14 ani): 2007-2008 / 2009-2010 / 2011-2012 / 2017-2018 / 2018-2019 / 2019-2020 / 2020-2021 / 2021-2022. Înainte de ultima etapă, în care CFR Cluj o va întâlni pe FCSB, ardelenii au 4 puncte peste rivala în lupta pentru titlu. Feroviarii au făcut un sezon mare, dar la final au avut parte de presiune din partea FCSB-ului, care însă s-a împiedicat la FC Voluntari.
CITEȘTE ȘI:
Romanian Liga I
CFR Cluj are o ofertă de nerefuzat pentru Andrei Burcă! Unde este dorit fundașul
IERI LA 18:04

Cristi Balaj, prima reacție după ce CFR Cluj a câștigat al 5-lea titlu consecutiv în Liga 1

"Vreau să felicit acești băieți minunați, ați văzut ce dăruire au avut azi, cu o echipă a Craiovei care și-a dorit să câștige, a arătat bine. Am reușit de-a lungul acestui meci să contracarăm toate centrările, au fost foarte multe. Ne-am retras, am și suferit, îi felicit pe jucători, am făcut 95 de puncte, este foarte mult în campionat, mai avem o etapă, sper să-i oferim o importanță la fel de mare. Mă bucur că am demonstrat că CFR Cluj are suporteri. Am avut și momente mai puțin plăcute, dar iată că acest trofeu a venit până la urmă aici, fotbaliștii, staff-ul, toată lumea a muncit pentru asta.
Împreună am reușit să mulțumim acești suporteri minunați. Îmi pare rău că nu avem VAR, când vom avea mă voi bucura că nu vom avea astfel de situații. Pentru ochiul uman, e imposibil să perceapă câțiva milimetri, iar de la UEFA se recomandă să fie lăsat credit atacului. E un motiv în plus să aducem VAR-ul în România. Noi am fost atât de motivați și concentrați încât nu ne-a preocupat meciul FCSB-ului. Vom aduce fotbaliști tineri excelenți, extrem de talentați. Vor veni jucători foarte buni, dar majoritatea de aici vor rămâne. Chiar dacă nu am fi fost campioni, CFR Cluj nu ar fi intrat în insolvență. CFR Cluj e un club solid, capitalul social este mai mare decât al primelor 5 echipe aduna la un loc și înmulțit cu 2", a spus Cristi Balaj după meci, potrivit Digi Sport.
Fotbal
Alibec, savuros când a fost pus să-i caracterizeze într-un cuvânt pe Șumudică, Petrescu și Hagi
IERI LA 11:58
Romanian Liga I
CFR Cluj, aproape de lovitura verii! Florin Niță ar urma să semneze gratis cu ardelenii
26/06/2022 LA 20:51