După ce l-a vândut pe Rareș Ilie la Nice, formația din Grant e gata de mutări care să întărească atacul. Negociază cu Fiorentina împrumutul lui Louis Munteanu, dar oficialii din Giulești au bătut deja palma cu alt fotbalist ofensiv.

Rapid plătește 200.000 de euro pe Jayson Papeau

Vișiniii vor plăti 200.000 de euro pentru transferul lui Jayson Papeau, un atacant de bandă de 26 de ani. Cristian Cernodolea, cel care a intermediat negocierile dintre Warta și Rapid, a dezvăluit că părțile au ajuns la un numitor comun.
Romanian Liga 2
Se poartă negocieri avansate pentru prelurea lui Dinamo! "Murad este dispus să colaboreze"
IERI LA 18:10
"Jucătorul mai avea o ofertă de la o echipă din Polonia, dar a ales proiectul de la Rapid. E în drum spre București, mâine (n.r. azi) va face vizita medicală. Negocierile au durat câteva zile, totul a fost pus la punct", a declarat Cernodolea pentru Gazeta Sporturilor.
Caracterizat drept "extrem de tehnic și rapid", Papeau poate juca în rol de 10, dar cel mai bine se simte în banda stângă a atacului.
Francezul are ceva calități și probabil că, dacă nu ar fi ajuns la o echipă profesionistă la o vârstă foarte înaintată, altfel ar fi arătat cariera lui. Astfel, abia în 2018, pe când avea 22 de ani, jucătorul din Hexagon a semnat primul său contract de profesionist: cu Sainte-Geneviève. Apoi, a mai jucat la Amiens, dar nu a rezistat, fiind împrumutat la Chambly. La Worta Poznan e de anul trecut și, deși a bifat 26 de meciuri, nu a marcat vreun gol.
2 goluri în ultimii 3 ani a marcat Papeau, în 65 de meciuri în care a evoluat. Ambele reușite au fost pentru Amiens.
Romanian Liga I
Rapid a ajuns la 3 victorii consecutive în SuperLigă! Sefer a reușit dubla în meciul cu FC Argeș
06/08/2022 LA 20:45
Romanian Liga I
Alexandru Mățan va fi jucătorul Rapidului. Anunțul făcut de Adrian Mutu
05/08/2022 LA 16:23