Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Săpunaru și Morais, acuze la adresa lui Istvan Kovacs, după înfrângerea Rapidului cu FCSB

Nicu Savin

Actualizat 15/12/2021 la 23:41 GMT+2

Săpunaru a fost înger și demon pentry Rapid în derby-ul cu FCSB, iar la final a avut un discurs echilibrat, în care nu a exitat totuși să trimită câteva săgeți la adresa arbitrajului lui Istvan Kovacs.

Cristian Săpunaru. Credit foto: FC Rapid 1923

Credit imagine: facebook

Rapid a fost la câteva minute distanță de a scoate un punct din meciul cu FCSB, dar echipa lui Mihai Iosif a părăsit terenul învinsă. Tănase a deschis scorul pentru "roș-albaltrii" în minutul 14, dar Săpunaru a egalat dintr-un penalty scos tot de el în prelungirile primei reprize.
Chiar dacă giuleștenii au rămas în 10 în minutul 76, se părea că vor rezista asaltului final al gazdelor, dar același Săpunaru a comis un penalty în minutul 90, iar Tănase a trasformat cu siguranță. S-a terminat în cele din urmă 3-1, Ianis Stoica trecându-și și el numele pe lista marcatorilor la ultima fază a meciului.
Citește și:

Săpunaru: "Eu mi-am dorit să vorbesc cu arbitrul, dar nu se poate"

La finalul partidei de pe Arena Națională, Cristi Săpunaru nu a acuzat arbitrajul în mod direct, dar lansat câteva săgeți la adresa lui Kovacs, acuzând că acesta nici nu a vrut să stea de vorbă cu el atunci când i-a cerut explicații.
"A fost un meci frumos, atmosferă senzațională, păcat că n-am reușit să terminăm la egalitate. Am început slab, cred că am fost copleșiți de atmosfera din tribune. Eu mai vorbesc de arbitrii de la celebrul caz bricheta, din 2008. Eu mi-am dorit să vorbesc cu arbitrul, dar nu se poate. Azi am purtat un dialog cu mine, că din partea dânsului nu am primit niciun răspuns. A zis că poate să mă dea și afară din țară. E dureros să pierzi un derby, mai ales pentru suporteri. Ce să facem, mergem mai departe. Noi încercăm să scoatem cât mai mult din toate meciurile. Obiectivul nostru a fost salvarea de la retrogradare", a spus căpitanul Rapidului.
Săpunaru nu a fost singurul jucător al giuleștenilor care a avut reproșuri la adresa arbitrului. Junior Morais consideră că a primit prea ușor al 2-lea cartonaș galben și i-a acuzat pe cei de la FCSB că au căzut prea ușor la cele mai mici contacte.
"E o înfrângere grea. Am făcut un meci foarte bun. Am luat al doilea galben, dar nu cred că meritam al doilea galben. Mergem înainte. Avem meciul următor cu Botoșani. Arbitrul cred că a greșit puțin azi. Ei erau mereu pe jos. Și la faza cu mine m-a eliminat ușor. Puteam termina 1-1 sau să câștigăm noi. FCSB e o echipă bună, dar cred că un punct era foarte bun.", a spus brazilianul, citat de prosport.ro.
În urma acestui rezultat FCSB rămâne pe locul secund în Liga 1, la 5 puncte de CFR Cluj, care va juca mâine, în deplasare cu Farul. De partea cealaltă, Rapid ocupă în continuare o poziție de play-off. Giuleștenii sunt acum pe locul 5 și vor coborî maxim o poziție, dacă Farul o ca învinge pe CFR Cluj.
În ultima etapă care se va desfășura în acest an, FCSB va juca în deplasare cu Sepsi Sf.Gheorghe, în timp ce Rapid va primi vizita celor de la FC Botoșani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo