CFR Cluj a menajat mai mulți oameni de bază în acest meci, pentru că pentru fotbaliștii lui Marius Șumudică urmează un duel extrem de important. Returul cu Young Boys din turul trei preliminar al Champions League va avea loc marți, de la 21:30. În tur, scorul a fost 1-1.
CFR Cluj este singura echipă cu punctaj maxim după primele patru etape ale Ligii 1 și sunt lideri cu 12 puncte. FC Botoșani se află pe 2, cu 10 puncte acumulate.

CFR Cluj, victorie cu CS Mioveni

Romanian Liga I
Dan Petrescu, un car de nervi după ce a luat al 5-lea titlu cu CFR: "Toată țara mă injură!"
IERI LA 05:50
CFR Cluj a dominat prima repriză, dar fără mari realizări. Ardelenii au fost aproape să deschidă scorul încă din minutul 12. După ce Susic a intrat bine în interiorul careului prin partea dreapta, însă mingea trimisă în fața porții a trecut fără să se intersecteze cu niciun coechipier și a ieșit în afara porții. Câteva minute mai târziu, Denis Ciubotariu a trimis o lovitură de cap, care a trecut puțin pe lângă poarta lui Ducan. Mioveniul a fost foarte aproape să dea lovitura pe finalul primei reprize, prin Blănaru. Atacantul a tras un șut năpraznic din interiorul careului, însă Bălgrădean a respins impecabil și scorul a rămas 0-0 la pauză.
În cea de-a doua repriză, Marius Șumudică a decis să trimită “cavaleria grea” în teren. Omrani, Manea și Deac au intrat în teren, iar jocul s-a schimbat destul de mult. Ardelenii au început să controleze jocul mult mai bine, iar în minutul 49 au deschis scorul prin tânărul Petrila Claudiu. Golul a fost unul controversat, suspect de ofsaid. După deschiderea scorul, fotbaliștii lui Șumudică au făcut un pas în spate și au consolidat rezultatul. CFR a mai avut o singură tentativă de a ataca poarta Mioveniului, în minutul 68, prin Omrani. Dar mingea a fost respinsă în afară. Partida s-a încheiat 1-0 fără alte ocazii notabile.
Alex Chipciu a fost titular în această partidă, după ce s-a împăcat cu Marius Șumudică și a rămas la CFR Cluj.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39