Mijlocaşul fusese exclus din lotul campioanei României în urmă cu câteva zile, ca urmare a unui act de indisciplină. Chipciu a ţinut să-şi ceară scuze pentru comportamentul nesportiv pe care l-a avut în timpul unui antrenament al CFR-ului, atunci când a avut un conflict fizic cu Otto Hindrich, un portar de doar 19 ani.
Mioveni – CFR Cluj se joacă vineri, iar Chipciu are şansa de a răsplăti încrederea acordată de Şumudică cu o evoluţie solidă.

Chipciu a făcut pace cu Şumudică: "A fost o greşeală"

Romanian Liga I
Dinamo, super-lovitură pe piața transferurilor! "Câinii" au concretizat mutarea la miezul nopții
ACUM 10 MINUTE
Alexandru Chipciu va face deplasarea la Berna, pentru returul din turul 3 al UEFA Champions League, alături de CFR Cluj, însă nu va evolua din cauza faptului că nu se află pe lista UEFA. Mijlocaşul a făcut pace cu Marius Şumudică, iar cei doi au susţinut o conferinţă de presă.
"Îmi cer scuze pentru ceea ce s-a întâmplat. A fost o greșeală, Mister! Primul pas a fost să-mi cer scuze, apoi am vorbit cu Mister. Avem o relație lungă, datorită dânsului am rămas în continuare aici. Nu pot să fiu decât mulțumit pentru șansa oferită. Am vorbit cu Otto imediat după incident, nu a fost atât de grav. A fost o lipsă de respect. Nu sunt pe lista UEFA, o să fac deplasarea și îi voi susține din tribună", a declarat Chipciu la conferinţa de presă.
Mijlocaşul CFR-ului fusese scos din lot de către Marius Şumudică înaintea partidei cu Young Boys, din turul 3 al UEFA Champions League, după ce a avut un conflict fizic cu Hindrich, portarul ardelenilor de doar 19 ani.
"A spus că este foarte nervos și nu poate continua antrenamentul. Din momentul acela, pentru mine a fost următorul pas să anunț conducerea clubului să fie scos de pe lista UEFA și să nu mai continue în acest grup, pentru că nu am nevoie de astfel de jucători. El a ales singur drumul. Nu stau să fac un caz Chipciu, el este un jucător valoros, pe care eu l-am băgat de când am venit. A marcat un gol care ne-a calificat (n.r. cu Borac Banja Luka), nu cred că trebuia să aibă atitudinea asta".
"Din momentul de față, Chipciu nu mai face parte din lotul CFR-ului. Asta este strict decizia antrenorului Șumudică", spunea tehnicianul înaintea partidei cu Young Boys.
Romanian Liga I
Meci cu 5 goluri la Ovidiu, Farul – FC U Craiova 3-2. Cum arată clasamentul în zona play-off
ACUM 9 ORE
Romanian Liga I
Încă un jucător român ajunge lângă Deian Sorescu în Polonia. Transfer de 600.000 de euro
ACUM 12 ORE