Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Steliano Filip nu-și explică de ce a fost exclus din lotul lui Dinamo de Mircea Rednic: "Lumea nu știe multe lucruri!"

Irina Aldea

Publicat 06/12/2021 la 19:45 GMT+2

Steliano Filip a fost exclus din lotul lui Dinamo de către antrenorul Mircea Rednic. Fundașul "câinilor" a oferit o primă reacție după decizia drastică dictată de tehnician.

Steliano Filip. Credit foto: Agerpres

Credit imagine: Eurosport

În vârstă de 27 de ani, Steliano Filip a vorbit pentru prima dată după ce Mircea Rednic l-a exclus din lotul lui Dinamo. Fundașul stânga al "câinilor" a transmis că nu înțelege de ce a fost trimis la echipa a doua, în contextul în care s-a luptat și a făcut o mulțime de sacrificii financiare pentru a o ajuta pe Dinamo să scape din situația atât de dificilă în care se află trupa din Ștefan cel Mare.
În plus, Steliano Filip a precizat că tot ce își dorește este să contribuie la salvarea lui Dinamo de la retrogradare: "Respect decizia antrenorului de a nu fi în lotul primei echipe. Nu înțeleg această decizie, dar o respect. Tot ce vreau este să o ajut pe Dinamo să-și revină cât mai repede.

Steliano Filip, prima reacție după ce a fost exclus din lotul lui Dinamo

Eu am avut oferte mult mai bune din punct de vedere financiar și am ales să vin aici. Lumea nu știe multe lucruri despre sacrificiile pe care le-am făcut, dar nu vreau să vorbesc eu singur despre mine. Vreau să-mi văd de treaba mea și să o ajut pe Dinamo, însă nu pot ajuta cu nimic dacă sunt la echipa a doua", a spus Steliano Filip pentru ProSport.
Dinamo traversează o perioadă teribil de grea în Liga 1. Trupa din Ștefan cel Mare a fost învinsă până și de către Academica Clinceni, echipa care nu învinsese pe nimeni până acum în acest sezon. În acest context, antrenorul Mircea Rednic a luat măsuri drastice în cadrul echipei: Steliano Filip şi Cosmin Matei au fost retrogradaţi la echipa a doua. Dinamo se află pe locul 15, penultimul, cu 9 puncte după 18 etape.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Program etapa 16 Premier League - Eurosport 2021
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo