Dinamo traversează fără doar și poate una dintre cele mai negre perioade din istoria clubului. Echipa din "Ștefan cel Mare" ocupă acum penultimul loc în Liga 1, cu doar 12 puncte acumulate în 21 de etape. Oficialii clubului au considerat că e momentul potrivit pentru o schimbare, după ce Mircea Rednic nu a reușit să aducă niciun plus la echipă.
În mandatul cu numărul 5 la Dinamo, Mircea Rednic a condus echipa în 12 meciuri. Cu el pe banca tehnică a echipei, "câinii" au câștigat un singur joc, au obținut trei remize și au pierdut opt partide. Chindia Târgoviște a fost singura echipă învinsă de Dinamo în mandatul lui Mircea Rednic. În ciuda nereușitelor lui Rednic la Dinamo, fanii au primit foarte rău vestea demiterii și desemnarea lui Stoican în funcția de antrenor principal, motiv pentru care foarte mulți susținători ai clubului, aproximativ 400 deja, s-au retras din programul DDB. În această seară, fanii din DDB au emis un comunicat.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
IERI LA 07:22

Ce spun fanii din DDB după valul de retrageri din programul pentru susținerea lui Dinamo

"Programul DDB nu este implicat în conducerea clubului! DDB nu deține nici o funcție la Dinamo! Acțiunile DDB pe parte administrativă s-au oprit în momentul în care am adus profesioniști în funcții de conducere. DDB a fost forțat să intervină în acest sens în sezonul trecut, când împreună am reușit să scoatem clubul din mâinile lui Cortacero & CO, oameni care au acționat întocmai unui grup infracțional organizat împotriva lui Dinamo.
De asemenea, DDB a trebuit să intervină inclusiv pe parte sportivă, atunci când echipa a rămas fără antrenor. Din fericire, am depășit cu bine acel moment, aducerea lui Dușan Uhrin dovedindu-se providențială. Din momentul venirii echipei Zăvăleanu - Mureșan însă, deciziile administrative și sportive le aparțin. Rolul DDB a rămas acela de a susține financiar clubul și sub orice altă formă posibilă, strict! Nu DDB l-a demis pe Mircea Rednic! Nu DDB l-a adus pe Flavius Stoican! Îi mulțumim lui nea Mircea pentru toată munca depusă!", au transmis cei din DDB.
"Regretăm retragerile din program! Este și vina noastră. DDB nu se va ascunde vreodată. Deși am repetat, pe toate canalele de comunicare avute la dispoziție, faptul că DDB nu este implicat în conducerea clubului și că deciziile le aparțin, în exclusivitate, celor aflați pe funcții, se pare că mesajul nu a ajuns la toți membrii cotizanți.
Știm că suntem datori cu alegerile, trebuie să dăm și premiile, sunt atâtea de făcut și din păcate dinspre echipă nu vine nici un pic de liniște, problemele sunt imense și tot vin, la salarii au rămas restanțe pe 15, facem tot ce este omenește posibil să ajutăm clubul să le depășească. Ar fi criminal să cedăm! Ce vrem să înțeleagă toți cei care s-au retras este faptul că fiecare retragere din program înseamnă un umăr mai puțin pe care se poate sprijini clubul!", se arată în comunicat.
Romanian Liga I
Dinamo a anunțat al 3-lea transfer al iernii! Cine e fotbalistul care vine să întărească apărarea
12/01/2022 LA 21:08
Romanian Liga I
Dinamo poate lua gratis un jucător de la Clinceni! Pe cine vrea Stoican
12/01/2022 LA 12:57