Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Adi Mutu, înmărmurit după demonstrația de forță a Farului: "Rezultatul te lovește în orgoliu!"

Maria Olteanu

Publicat 07/05/2023 la 00:36 GMT+3

Rapid a fost de nerecunoscut în deplasarea de la Farul și a cedat fără drept de apel, scor 2-7, deși venea după două rezultate pozitive. Marinarii au fost impecabili în atac și au profitat de greșelile copilărești ale giuleștenilor. Adi Mutu, antrenorul învinșilor, s-a arătat extrem de dezamăgit pentru cele întâmplate, la interviul de după joc.

Adrian Mutu. Credit foto: Rapid, Facebook

Credit imagine: facebook

Rapid avea moral bun înaintea meciului de la Farul și spera că poate trece peste Universitatea Craiova în clasament, din dorința de a ataca locurile de Europa.
Cu două victorii importante în ultimele două dueluri, rapidiștii au fost însă de nerecunoscut în deplasarea de la Ovidiu, acolo unde au primit 7 goluri de la liderul clasamentului, care a făcut un pas uriaș spre titlul de campioană.
Farul a punctat de 4 ori până la pauză, iar în repriza a doua a mai scuturat de 3 ori plasa porții lui Moldovan. Săpunaru și Dugandzic au înscris pentru giuleșteni, care pleacă deznădăjduiți de la malul mării.
La finalul confruntării de la Ovidiu, Adi Mutu, tehnicianul Rapidului, și-a găsit cu greu cuvintele, după un joc în care elevii lui au fost de nerecunoscut. Antrenorul a stat în majoritatea timpului pe bancă și a privit neputincios cum defensiva sa tot greșește.
După meci, acesta a vorbit despre cele întâmplate în iarbă, considerând că unele erori individuale ale jucătorilor săi au făcut ca scorul să ia proporții.
Chiar și așa, acesta susține că elevii săi sunt acum datori cu o victorie, pentru a spăla rușinea de sâmbătă seara.

Adi Mutu, după cea mai drastică înfrângere suferită la cârma Rapidului

"A fost o seară de coșmar, o seară neagră, rezultatul spune totul. Am început jocul cum nu se putea mai prost, în secunda 30, penalty. Sunt prea puține lucruri de spus, pentru că, pe lângă faptul că Farul are calitate, am mai făcut și cadouri. E o seară de coșmar pentru noi, nu avem ce să spunem. Rezultatul te lovește în orgoliu. Mai multe nu sunt de spus la cald. Mai mult decât arată tabela de marcaj, ce putem spune?
Au fost și greșeli personale. Le-a ieșit tot în seara asta, am mai făcut și noi cadouri. Așa s-a făcut istoria. Nu am reușit să oprim iureșul ăsta al lor.
Nimănui nu îi convine. Suntem toți foarte supărați pentru acest rezultat. Vom analiza mâine, pentru că nu ne convine rezultatul, dar să nu uităm că tot acești băieți au bătut și campioana României. Câteodată, fotbalul te lovește în orgoliu, te aduce cu picioarele pe pământ, poate într-un mod prea dur în seara asta.
Am trecut cu mijlocul în trei, aveau superioritate pe zona centrală, cu cei doi care intrau în spatele mijlocașilor, Mazilu și Munteanu. Am încercat să oprim acele buzunare.
Nu caut scuze, putem vorbi și despre acest lucru, putem spune că nu am avut la fel de multe zile pentru a pregăti meciul, putem spune multe lucruri, dar cred că rezultatul e prea mare, să punem capul în pământ, să vedem ce am făcut greșit. E seara aia de coșmar. După penalty, am avut două mari ocazii.
Sunt aceeași jucători care au câștigat cu FCSB și CFR. E o seară pe care trebuie să o uităm. Nu avem ce să spunem. Sunt seri în care câștigi și seri în care înveți. Din orice unghi am privi, această înfrângere e greu de digerat.
Ne pare rău pentru suporteri, au venit aici și ne-au încurajat până la finalul meciului. Suntem datori să câștigăm următorul meci", a spus Adrian Mutu la finalul partidei, la Digisport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo