Alexandru Ișfan a devenit o țintă clară pentru ambele rivale, FCSB și U Craiova, iar negocierile sunt pe cale de a fi finalizate. Ișfan are 22 de ani și a impresionat încă din sezonul trecut în tricoul lui Fc Argeș. Calitățile sale fizice, dar și tehnice îl recomandă pentru orice poziție din atac. Puștiul venit de la Mioveni poate juca și ca vârf, dar și în bandă, într-un sistem cu 3 atacanți. Ișfan a jucat la începutul carierei mijlocaș ofensiv, așa că versatilitatea sa este la mare preț printre granzii din Superligă.

Ișfan, sfătuit de Latovlevici să nu aleagă FCSB

După ce a trecut de Saburtalo în preliminariile Conference League, FCSB a început o nouă ofensivă pe piața transferurilor. Dică speră să-i aibă la antrenamente în debutul săptămânii viitoare atât pe David Miculescu de la UTA, cât și pe Ișfan de la FC Argeș. Dacă în cazul arădeanului lucrurile par deja rezolvat pentru Ișfan FCSB are concurență puternică. U Craiova a discutat deja cu fotbalistul și l-a convins că este mai bine să ajungă în Bănie. Fost campion cu FCSB, Latovlevici i-a transmis lui Ișfan că ar trebui să aleagă Craiova. Asta și datorită implicării la gruparea olteană a lui Marian Copilu, cu care Latovlevici a colaborat foarte bine la CFR Cluj. Copilu a discutat deja cu primarul Piteștiului, Gentea, dar o primă ofertă a oltenilor pentru Ișfan a fost respinsă. conform Gazetei Sporturilor.
UEFA Europa Conference League
FCSB se întărește cu încă două transferuri după calificarea în play-off-ul Conference League
12/08/2022 LA 06:46
Citește și:

Prețul corect pentru Ișfan

FCSB și U Craiova vor să-și îmbunătățească echipele, dar FC Argeș nu accepta oferte sub 1 milion de euro pentru Ișfan. Niciuna dintre cele două rivale nu este dispusă investească o sumă atât de mare pentru un fotbalist un singur sezon bun în prima ligă. Piteștenii știu că ar trebui să plătească 45% din sumă către Mioveni, echipa care l-a format și de aceea țin la preț. În ultima etapă din Superligă, Ișfan a jucat vârf și a dat 2 goluri în victoria lui FC Argeș, 3-1 cu U Cluj.
Cifrele lui Ișfan
22 ani
42 meciuri în Liga 1 / Superliga
5 goluri
Romanian Liga I
FCSB pregătește o ofertă pentru 3 jucători de la o echipă din Liga 1! Cine sunt fotbaliștii vizați
18/02/2022 LA 22:14
Romanian Liga I
Rapid a ajuns la 3 victorii consecutive în SuperLigă! Sefer a reușit dubla în meciul cu FC Argeș
06/08/2022 LA 20:45