Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Andrei Burcă a semnat! Fostul fotbalist de la CFR Cluj, adversar cu Ronaldo și Benzema în Arabia Saudită

Maria Olteanu

Publicat 17/07/2023 la 09:50 GMT+3

Fundașul central Andrei Burcă va pleca în această vară de la fosta campioană a României, CFR Cluj, după ce a ajuns la o înțelegere cu nou-promovata din Arabia Saudită, Al-Akhdoud.

Andrei Burcă, foto: Facebook CFR Cluj

Credit imagine: facebook

Andrei Burcă se va despărți de campionatul României în această vară, urmând a lua drumul Arabiei Saudite, acolo unde a ajuns la o înțelegere cu trupa nou-promovată în prima ligă, Al-Akhdoud.
După ce a semnat cu noua lui echipă, fundașul central de 30 de ani va fi adversar începând din această vară cu Cristiano Ronaldo, Karim Benzema și N'Golo Kante, jucători care au ajuns și ei recent în campionatul saudit.
Internaționalul român a zburat în cursul serii de duminică spre noua lui echipă, iar în această dimineață a fost oficializată atât despărțirea de CFR Cluj, cât și semnarea noului contract cu Al-Akhdoud.
Formația saudită a plătit în schimbul său suma de un milion de euro fostei campioane a României.
CITEȘTE ȘI:

Andrei Burcă a semnat cu Al-Akhdoud

CFR Cluj a anunțat în această dimineață despărțirea de jucătorul care a cucerit 3 campionate alături de trupa din Gruia.
"Mulțumim pentru tot, Andrei Burcă!
Cluburile CFR 1907 Cluj și Al-Akhdoud au ajuns la un acord privind transferul definitiv al fundașului Andrei Burcă la formația din primul eșalon al Arabiei Saudite.
Venit în Gruia în vara anului 2019, Andrei a devenit rapid unul dintre pilonii de rezistență din apărarea echipei noastre. În cele patru sezoane în care a îmbrăcat tricoul alb-vișiniu, fundașul central a bifat 163 de meciuri și a câștigat, alături de CFR, 3 titluri de campion și o Supercupă a României. În competițiile europene, Burcă a jucat în 45 de partide pentru echipa noastră, fiind marcator în meciul câștigat cu Celtic, de la Cluj, victorie care ne-a adus calificarea în primăvara europeană în sezonul 2019/2020
Evoluțiile excelente de la CFR Cluj l-au propulsat în echipa națională a României și i-au făcut pe specialiștii din fotbal să îl declare, în numeroase rânduri, cel mai bun fundaș central din campionatul intern
Îți mulțumim încă o dată pentru devotamentul cu care ți-ai desfășurat activitatea la CFR Cluj și îți urăm multă baftă în carieră!", au scris cei de la CFR Cluj, pe pagina de Facebook.
La rândul lor, cei de la Al-Akhdoud l-au prezentat pe jucătorul român, descriindu-l ca fiind "războinic român". Clipul video de prezentare a fost, de asemenea, însoțit de descrierea: "Andrei Burcă, jucătorul nostru".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo