Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Billel Omrani a fost prezentat oficial de FCSB! Ce număr va purta noul atacant al lui Nicolae Dică

Eurosport
DeEurosport

Publicat 13/09/2022 la 16:15 GMT+3

Billel Omrani, atacantul algerian în vârstă de 29 de ani, a fost prezentat oficial de FCSB, în decursul zilei de astăzi. Fotbalistul a efectuat primul antrenament sub comanda lui Nicolae Dică.

Billel Omrani

Credit imagine: facebook

Articol scris de Alex Ioniță
Billel Omrani a efectuat astăzi primul antrenament alături de jucătorii celor de la FCSB. Atacantul algerian a sosit în această toamnă în lotul vicecampioanei României, ultima sa echipă fiind CFR Cluj.
"Bine ai venit, Billel Omrani! FCSB anunță sosirea lui Billel Omrani, care a evoluat, până sezonul trecut, pentru CFR Cluj. Atacantul francez în vârstă de 29 de ani va purta tricoul cu numărul 19 și a efectuat deja primul antrenament sub comanda lui Nicolae Dică. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru! Billel Omrani este un atacant născut la 2 iunie 1993, în Forbach, Franța. Acesta a început fotbalul la Olympique Marseille și a mai evoluat, în Franța, pentru AC Arles Avignon.
Din septembrie 2016 și până în mai 2022 a evoluat pentru CFR Cluj, alături de care a cucerit 5 titluri de campion și 2 Supercupe ale României. De asemenea, are în palmares și Cupa Ligii Franței, cu Olympique Marseille, 2012", au anunțat cei de la FCSB. Omrani a fost foarte aproape de un transfer la FCSB și în 2018, dar atunci mutarea a picat din cauza unui scandal imens privind falsificarea semnăturii algerianului pe un contract de prelungire cu formația ardeleană.
CITEȘTE ȘI:

Bilel Omrani, soluția pentru atacul FCSB-ului?

FCSB traversează în momentul de față -o perioadă foarte slabă în campionat. "Roș-albaștrii" au obținut o singură victorie în 8 meciuri și se află pe locul 13, loc care duce la barajul de menținere în Liga 1. Pentru Nicolae Dică venirea lui Billel Omrani poate însemna o ieșire din această situație complicată.
Dacă algerianul va confirma încă din primele meciuri pentru FCSB, atunci "roș-albaștrii" ar putea să revină în campionat, pentru a se apropia de pozițiile care duc în play-off-ul competiției. În ultimele sezoane, FCSB a mai fost o singură dată atât de slabă. S-a întâmplat în sezonul 2019/2020, sezon la finalul căruia "roș-albaștrii" au terminat campionatul pe locul 5, la 18 puncte în spatele liderului CFR Cluj.
Pe ce loc termină FCSB sezonul 2022/23 al SuperLigii?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo