Articol scris de Alex Ioniță
Billel Omrani a efectuat astăzi primul antrenament alături de jucătorii celor de la FCSB. Atacantul algerian a sosit în această toamnă în lotul vicecampioanei României, ultima sa echipă fiind CFR Cluj.
"Bine ai venit, Billel Omrani! FCSB anunță sosirea lui Billel Omrani, care a evoluat, până sezonul trecut, pentru CFR Cluj. Atacantul francez în vârstă de 29 de ani va purta tricoul cu numărul 19 și a efectuat deja primul antrenament sub comanda lui Nicolae Dică. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru! Billel Omrani este un atacant născut la 2 iunie 1993, în Forbach, Franța. Acesta a început fotbalul la Olympique Marseille și a mai evoluat, în Franța, pentru AC Arles Avignon.
Romanian Liga I
FCSB se transformă! Cum va arăta primul 11 al lui Dică. Numele importante care rămân pe bancă
26/09/2022 LA 15:07
Din septembrie 2016 și până în mai 2022 a evoluat pentru CFR Cluj, alături de care a cucerit 5 titluri de campion și 2 Supercupe ale României. De asemenea, are în palmares și Cupa Ligii Franței, cu Olympique Marseille, 2012", au anunțat cei de la FCSB. Omrani a fost foarte aproape de un transfer la FCSB și în 2018, dar atunci mutarea a picat din cauza unui scandal imens privind falsificarea semnăturii algerianului pe un contract de prelungire cu formația ardeleană.
CITEȘTE ȘI:

Bilel Omrani, soluția pentru atacul FCSB-ului?

FCSB traversează în momentul de față -o perioadă foarte slabă în campionat. "Roș-albaștrii" au obținut o singură victorie în 8 meciuri și se află pe locul 13, loc care duce la barajul de menținere în Liga 1. Pentru Nicolae Dică venirea lui Billel Omrani poate însemna o ieșire din această situație complicată.
Dacă algerianul va confirma încă din primele meciuri pentru FCSB, atunci "roș-albaștrii" ar putea să revină în campionat, pentru a se apropia de pozițiile care duc în play-off-ul competiției. În ultimele sezoane, FCSB a mai fost o singură dată atât de slabă. S-a întâmplat în sezonul 2019/2020, sezon la finalul căruia "roș-albaștrii" au terminat campionatul pe locul 5, la 18 puncte în spatele liderului CFR Cluj.
PE CE LOC TERMINĂ FCSB SEZONUL 2022/23 AL SUPERLIGII?
Romanian Liga I
Omrani a debutat la FCSB II și are gânduri războinice! "Eu vreau să câștig titlul aici"
24/09/2022 LA 17:11
Romanian Liga I
FCSB, a doua opțiune pentru Omrani! Atacantul a vrut la marea rivală: "S-a rugat de mine să înțeleg"
20/09/2022 LA 07:32