Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

CFR Cluj a câștigat cu 1-0 meciul de pe terenul lui FC Argeș! Camora, unicul marcator al partidei

Alex Masgras

Publicat 19/09/2022 la 22:31 GMT+3

CFR Cluj s-a impus în meciul de la Pitești cu FC Argeș, scor 1-0, în ultima partidă a etapei cu numărul 11. Unicul gol al partidei a fost marcat de căpitanul clujenilor, Mario Camora.

CFR Cluj

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj s-a impus în ultima partidă a etapei a 11-a din Superligă. Echipa lui Dan Petrescu a învins în deplasare, pe terenul celor de la FC Argeș, scor 1-0. Golul lui Mario Camora a adus cele trei puncte pentru echipa campioană.
Prima mare ocazie a partidei le-a aparținut celor de la CFR Cluj. În minutul 5, Malele a fost foarte aproape de a marca împotriva fostei sale echipe, dar șutul său a fost respins de pe linia porții de Viana.
În minutul 22, Garita a irosit o șansă uriașă pentru gazde. Acesta a scăpat singur cu Scuffet, l-a driblat pe portarul clujenilor, dar nu a putut finaliza. A pasat înapoi la Tofan, dar șutul acestuia a fost respins din apropierea liniei porții de Yuri.
La ultima fază a primei reprize, Deac a centrat din lovitură liberă, iar Yeboah a trimis balonul cu călcâiul spre poartă. Din nou, FC Argeș a scăpat, grație intervenției lui Cestor, care a scos mingea de pe linia porții.
Citește și:

Golul lui Camora a adus cele trei puncte pentru CFR Cluj

În minutele 52 și 58, FC Argeș a avut două ocazii mari prin Jakolis și Garita, dar Scuffet și-a făcut treaba de fiecare dată.
Unicul gol al partidei a fost marcat de Camora. În minutul 62, Birligea a centrat pentru Yeboah, iar lovitura de cap a acestuia a fost respinsă de Straton până la căpitanul clujenilor, care a trimis balonul în poartă.
După pauza internațională, FC Argeș o va juca în deplasare, contra celor de la FCSB, în timp ce CFR Cluj va primi vizita celor de la Petrolul Ploiești.
În acest moment, cu 9 partide disputate, CFR Cluj se află pe locul 4 în Superligă, cu 18 puncte, la 6 puncte de Farul și Rapid, ocupantele primelor două poziții, care au 24 de puncte. Spre deosebire de CFR, cele două echipe din fruntea clasamentului au disputat până acum toate cele 11 partide din acest sezon.
De partea cealaltă, FC Argeș a ajuns la a treia înfrângere consecutivă în Superligă și se află pe locul 10, cu 13 puncte.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo