Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Chiricheș va reveni pe teren mai repede decât era de așteptat! La ce meci îl va avea FCSB disponibil

Nicu Savin

Publicat 02/10/2023 la 13:38 GMT+3

Vlad Chiricheș nu a mai jucat din 28 august, când a ieșit accidentat din meciul cu UTA Arad. În urma analizelor s-a descoperit că fundașul are o problemă serioasă și se credea că nu va mia evolua în acest an, dar se pare că recuperarea a decurs mai bine decât era de așteptat și internaționalul va relua pregătirea, urmând a fi apt de joc la începutul lunii noiembrie, la derby-ul cu Rapid.

Vlad Chiricheș, foto: Digisport

Credit imagine: Eurosport

Vlad Chiricheș a revenit la FCSB înaintea acestui sezon, dar fundașul central a fost lovit de ghinion, suferind o accidentare serioasă la finalul lunii august. În meciul pierdut de "roș-albaștri" la Arad, scor 1-2 , Chiricheș a ieșit accidentat în minutul 77, fiind înlocuit cu Siyabonga Ngezana.
Rezultatul analizelor ulterioare a fost cât se poate de crunt pentru cei de la FCSB, la vremea respectivă anunțându-se că internaționalul român are șanse minime să mai joace în acest an. Se pare totuși că leziunea sa nu a fost chiar atât de gravă și recuperarea a decurs mai bine decât era de așteptat, iar jucătorul va reveni pe teren în aproximativ o lună.
Conform digisport.ro, cei de la FCSB speră să îl aibă apt la derby-ul cu Rapid, programat pe data de 4 noiembrie.

Elias Charalambous a anunțat că Vlad Chiricheș va relua antrenamentele în această săptămână

La conferința de presă de dinaintea partidei cu U Cluj din această seară, Elias Charalambous a dezvăluit că Vlad Chiricheș va relua alergările chiar din această săptămână.
"Doar Chiricheș e absent (n.r. de la meciul cu 'U' Cluj), care e accidentat de multă vreme. Toți ceilalți sunt apți. El va începe alergările de săptămâna viitoare, din ce am înțeles din discuțiile purtate cu el și doctorii. Nu știu însă data exactă la care va reveni pe teren. Nu s-a operat. E puternic mental, e un jucător experimentat. Psihologul l-a ajutat foarte mult să treacă peste această perioadă", a spus Charalambous.
Așadar, sunt șanse mari ca fundașul central să mai rateze maxim 5 meciuri ale echipei sale. Până la derby-ul cu Rapid când e așteptat să revină, FCSB va mai jucat cu U Cluj, FC Botoșani, FC Voluntari și Petrolul în Superliga, respectiv cu Oțelul Galați în Cupa României.
Înaintea partidei de luni seară, FCSB este pe locul 1 cu 25 de puncte, în timp ce "U" Cluj ocupă a 11-a poziție a clasamentului din SuperLigă, cu 11 puncte.
Meciul dintre FCSB și Universitatea Cluj este programat luni, de la ora 21:00, pe Arena Națională.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo