Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Compagno a acceptat oferta FCSB-ului! Ce salariu va avea + care e prima de instalare

Bianca Dumitru

Actualizat 28/08/2022 la 20:12 GMT+3

FCSB este tot mai aproape de a bate palma cu Andrea Compagno pentru transfer. După ce președintele celor de la FC U Craiova, Marcel Pușcaș, a anunțat că fotbalistul și-a strâns lucrurile de la baza de pregătire a oltenilor, urmând să plece la București, reprezentanții vicecampioanei au dezvăluit că au ajuns la un numitor comun cu vârful.

Andrea Compagno

Credit imagine: facebook

UPDATE | Andrea Compagno a bătut palma cu FCSB și luni va fi prezentat oficial. Italianul va primi 30.000 de euro la semnătură și va avea un salariu de 15.000 de euro/lună. Conducerea vicecampioanei a confirmat că fotbalistul și-a dat acordul, iar mâine i se va alătura lotului condus de Nicolae Dică.
UPDATE | Andrea Compagno a comentat stadiul în care se află negocierile dintre reprezentanții lui și cei de la FCSB, spunând că este convins că va semna curând.
"Pot să vă spun că încă nu am semnat, dar nu cred că vor fi probleme. Eu nu sunt implicat în negocieri, agentul meu se ocupă de tot. Gândul meu este doar la ceea ce am de făcut pe teren.
Sunt șanse și cred că se va face imediat, dar mai multe pot să vă spun după ce voi semna. Deocamdată nu este nimic clar și mi-ar fi greu să vorbesc. Nu văd să fie probleme, dar asta o să vedem”, a spus Compagno pentru Fanatik.ro.
UPDATE | Andrea Compango a bătut palma cu cei de la FCSB. Cele două părți s-au înțeles pentru un salariu de 15.000 de euro, potrivit Sport.ro, iar contractul va fi semnat în această după-amiază.

FCSB și FC U Craiova s-au înțeles în acest weekend pentru transferul lui Andrea Compagno. Fotbalistul nu a ajuns încă la un acord cu șefii roș-albaștrilor, dar se pare că negocierile sunt pe drumul cel bun.
Președintele oltenilor, Marcel Pușcaș, a anunțat că atacantul italian va merge la București, mutarea fiind realizată în proporție de 99%.
Compagno și-ar fi strâns astăzi lucrurile de la baza de pregătire a echipei lui Marius Croitoru, urmând a semna la începutul săptămânii viitoare cu FCSB.
"Se pare că da. Cred că mai trebuie puse la punct unele lucruri. Eu sunt la baza de antrenament și a venit Andrea, și-a luat echipamentul și a zis că probabil astăzi sau mâine se parafează și contractul.
Cluburile s-au înțeles, acum rămâne să se stabilească și raporturile FCSB - jucător, dar în proporție de 99% lucrurile sunt rezolvate și nu cred că ceva ar putea să le mai schimbe.
FC U Craiova este mulțumită cu transferul, pentru că patronul nu este un sac fără fund. El a fost singurul sprijin al echipei", a declarat Marcel Pușcaș la Pro Arena.
Citește și:

De ce se blocaseră negocierile între FCSB și Compagno

Andrea Compagno a infirmat sâmbătă seară că a semnat cu FCSB, fotbalistul neajungând până în acel moment la o înțelegere cu șefii roș-albaștrilor în privința salariului.
FC U Craiova 1948 a acceptat oferta vicecampioanei României, fiind gata să încaseze 1,5 milioane de euro pentru atacantul italian cu 5 goluri marcate în primele 7 etape de campionat.
Compagno, însă, a fost mai greu de convins. Este cel mai bun marcator din SuperLigă și a vrut să profite de acest statut în negocierile cu FCSB.
Conform DigiSport, fotbalistul a cerut un contract care să-i asigure lunar suma de 30.000 de euro. Ar însemna un salariu anual de 360.000 de euro. FCSB nu este dispusă să-i dea, lunar, mai mult de 15.000 de euro.
Atacantul, care a fost golgheter în San Marino, le-ar fi spus colegilor de la Craiova că este dispus să rămână în Bănie dacă FCSB nu-i satisface pretențiile salariale. Compagno are un salariu de 7.000 de euro pe lună în echipa lui Marius Croitoru.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo