Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Conducerea FCSB, supărată pe Octavian Popescu! Ce i-a deranjat pe oficialii roș-albaștrilor

Dani Morar

Actualizat 09/04/2023 la 16:47 GMT+3

CFR Cluj și FCSB se vor întâlni astăzi în derby-ul etapei a 3-a din play-off-ul SuperLigii, în Gruia. Octavian Popescu nu a făcut deplasarea alături de vicecampioana României, fiind accidentat în partida naționalei României cu Belarus, însă atitudinea sa i-ar fi nemulțumit pe oficialii roș-albaștrilor.

Octavian Popescu (FCSB)

Credit imagine: Getty Images

CFR Cluj și FCSB se întâlnesc pe terenul campioanei, într-un meci extrem de important pentru lupta la titlu. Farul Constanța a trecut de Universitatea Craiova cu 3-2 și a luat avans în fruntea clasamentului, astfel că echipa care este învinsă azi poate pierde contactul cu liderul.
Octavian Popescu nu va face parte din lotul roș-albaștrilor, fiind nerefăcut după accidentarea la gleznă suferită în preliminariile EURO 2024, când România a întâlnit Belarus. Oficialii clubului au dat vina pe faptul că la echipa națională nu se fac destule antrenamente, însă pare că Tavi a fost luat și el în vizor.
Potrivit Fanatik, staff-ul e nemulțumit că jucătorul de atac al lui FCSB nu ar fi abordat cu maximă seriozitate perioada de recuperare, motiv pentru care nu poate evolua într-o partidă atât de importantă cum este cea de la Cluj.
Oficialii echipei ar fi fost scoși din sărite de această atitudine, astfel că e posibil ca jucătorul să nu mai prindă postul de titular în următoarele partide. El a și fost avertizat de patronul echipei în urma evoluțiilor mai puțin convingătoare, iar locul din primul 11 ar putea fi luat de Florinel Coman.
Mijlocașul ofensiv a ratat și partida cu Sepsi de etapa trecută, câștigată de FCSB la limită. Roș-albaștrii au nevoie de întreg lotul pentru a spera la un nou titlu, în afară de partida cu CFR, rămânând de jucat încă 7 partide până la finalul campionatului.
Cine câștigă titlul în SuperLigă în sezonul 2022/23?

CFR Cluj – FCSB se joacă cu stadionul plin

Ambele echipe sunt obligate să bată, un egal fiind cel mai convenabil pentru formația antrenată de Gică Hagi, Farul Constanța. Cristi Balaj a anunțat că stadionul va fi plin la ora meciului, iar gazonul a început să-și revină, după ce nu s-a prezentat în cele mai bune condiții la ultimele dispute. CFR Cluj are probleme de lot înaintea partidei, însă și de la FCSB lipsește Octavian Popescu, unul dintre oamenii de bază a lui Pintilii.
"Terenul se prezintă mai bine decât ultima dată, pentru că atunci au fost temperaturi foarte, foarte scăzute. A fost și atunci bun terenul în condițiile date. Va fi un teren bun, doar că vorbim de un gazon care vine după o iarnă grea. Încă nu am avut soare așa cum ne-am fi dorit.
A fost făcută supraînsămânțare, s-au dat toate vitaminele necesare, dar noi am avut ninsoare până de curând. De abia de azi începem să vedem soarele la Cluj.
Noi suntem un club care oferă posibilitatea tuturor celor care iubesc fotbalul, și în special suporterilor noștri, să fie prezenți la stadion. Noi nu împiedicăm să vină un suporter al lui U Cluj, așa cum am și demonstrat, sau al lui Dinamo, al Rapidului sau al celor de la FCSB azi.
Nu împiedicăm accesul nimănui. Suporterii au șanse să achiziționeze bilete. Avem o limitare de scaune, de locuri, pentru că stadionul nu este foarte mare. Important e că stadionul va fi plin", a declarat Cristi Balaj, la Digi Sport.
Partida dintre CFR Cluj și FCSB va fi în această seară, de la ora 21:00. Cele mai importante informații legate de partidă vor putea fi găsite pe site-ul Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo