Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Constantin Budescu a plecat de la Farul, după doar 8 luni! Motivele din spatele deciziei

Nicu Savin

Publicat 19/04/2024 la 12:53 GMT+3

Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța la numai 8 luni de când a semnat cu formația campioană. Chiar dacă mai sunt 6 etape din acest sezon, mijlocașul ofensiv a ajuns la un acord de reziliere a contractului. Forma slabă din ultima vrele și lipsa sa de implicare la antrenamente au dus la acest deznodământ.

Constantin Budescu (Farul Constanța)

Credit imagine: facebook

Constantin Budescu este unul dintre cei mai talentați jucători pe care i-a dat România în ultimii 15 ani, dar impresia a fost mereu că mijlocașul ofensiv nu și-a atins niciodată potențialul maxim. "Budi" a început sezonul la Petrolul, dar după numai 4 etape a plecat la Farul, ceea ce părea "ultimul tren" în cariera sa.
Hagi a avut încredere că experiența lui Budescu va ajuta echipa pe care o conduce, însă după un început promițător fotbalistul s-a stins și a ajuns să fie trecut pe linie moartă în ultima perioadă. De la începutul play-off-ului, Budescu a jucat numai 7 minute în tricoul "marinarilor", în meciul pierdut cu FCSB, și era din ce în ce mai clar că nu va continua la Farul din sezonul următor.

Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța

Despărțirea s-a produs mai repede decât era de așteptat, gsp.ro anunțând că mijlocașul și-a luat azi la revedere de la coechipieri și a plecat de la echipă. Deși mai sunt de jucat 6 etape din acest sezon, cele două părți au ajuns la un acord de reziliere încă de acum. Budescu s-a întors la Ploiești pentru a-și rezolva anumite probleme personale și probabil că își face planurile pentru stagiunea următoare.
Sursa citată notează că Hagi a refuzat să-l mai folosească pe Budescu în ultimele săptămâni din cauza prestațiilor foarte slabe, dar mai ales din cauza lipsei sale de implicare la antrenamente. Farul este în cursă pentru un loc de cupă europeană și "Regele" preferă să riște cu tineri cu foame de performanță.
În acest sezon, Budescu a jucat 29 de meciuri pentru Farul în toate competițiile, marcând 8 goluri și oferind 9 pase decisive. Ajuns la 35 de ani, talentatul fotbalist va avea probabil destule oferte din Superliga României și rămâne de văzut cu cine va alege să semneze din postura de jucător liber de contract.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo