Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rar vezi așa ceva! E campion cu Farul, deși e liber de contract de 5 luni, de când a fost dat afară de FCSB

Maria Olteanu

Publicat 24/05/2023 la 18:50 GMT+3

Farul a reușit duminică seara să întoarcă scorul în partida cu FCSB și să revină de la 0-2, pentru o victorie cu 3-2, sinonimă cu câștigarea campionatului. În lotul care a devenit campion se află și un jucător care a evoluat o singură partidă pentru constănțeni și care este fără angajament de aproape jumătate de an, de când a fost dat afară de FCSB.

Farul Constanța

Credit imagine: facebook

Farul Constanța și-a adjudecat duminică seara, pe teren propriu, titlul de campioană a României, după ce a câștigat dramatic meciul cu FCSB, scor 3-2, din penultima etapă a play-off-ului.
Deși a fost condusă cu 0-2, echipa lui Gică Hagi a reușit să revină și să obțină a 17-a victorie a sezonului în fața propriilor suporteri, unde a pierdut în acest sezon un singur meci.
În lotul echipei campioane se află și un jucător care a prins un singur joc în această ediție de campionat pentru trupa dobrogeană, dar care, chiar și așa, va fi considerat campion cu formația lui Hagi.
Radu Boboc a evoluat într-un singur meci în tricoul Farului, la începutul ediției, apoi s-a transferat la FCSB, ca mai apoi să fie pus pe liber de gruparea roș-albastră.
Fără angajament de aproape jumătate de an, craioveanul Radu Boboc a devenit totuși campion al României la finalul acestei ediții.
CITEȘTE ȘI:

Radu Boboc, campionul cu un singur meci la Farul

Un caz incredibil este în SuperLigă, după ce Farul a devenit campioană a României la finele săptămânii trecute. Radu Boboc, fostul elev al lui Gică Hagi, va primi și el medalia de aur, chiar dacă a evoluat într-un singur meci pentru trupa dobrogeană.
Fotbalistul de 24 de ani a îmbrăcat tricoul marinarilor în runda inaugurală a acestui sezon, atunci când Farul a câștigat meciul cu FCU Craiova, 2-1.
Doar 26 de minute a prins Boboc în acel meci, după care aventura sa la malul mării a ajuns la final.
Fundașul s-a transferat în curtea celor de la FCSB după două etape, însă nici la trupa bucureșteană nu a evoluat mai mult.
După doar 10 meciuri jucate pentru roș-albaștri, Boboc a fost dat afară de la echipă în luna ianuarie a acestui an. De atunci și până acum, fostul internațional român de tineret nu a mai prins un alt contract. FCSB a vrut la vremea respectivă să îl trimită pe jucător înapoi la Farul, dar marinarii s-au opus, așa că de aproape jumătate de an acesta este liber de contract și totuși simultan campion al României cu trupa lui Hagi.
Cum evoluase deja pentru două formații în același campionat, Boboc nu a mai avut dreptul de a ajunge la o a treia. Abia din această vară își poate găsi o nouă înțelegere.

LOTUL CAMPIOANEI FARUL ÎN SEZONUL COMPETIȚIONAL 2022-2023

  • Portari: Marian Aioani, Alexandru Buzbuchi
  • Fundași: Ionuț Larie, Mihai Popescu, Dan Sîrbu, Kevin Boli, David Kiki, Andrei Borza, Romario Benzar, Sebastian Mladen, Daniel Bîrzu, Darius Grosu, Radu Boboc, Rolandas Baravykas, Gustavo Marins, Bogdan Lazăr, Jeremy Corinus, Ayrton Mboko.
  • Mijlocași: Andrei Artean, Constantin Grameni, Tudor Băluță, Dragoș Nedelcu, Carlo Casap, Nicolas Popescu, Luca Banu, Eduard Radaslavescu, Robert Ion, Kevin Doukoure, Alexandru Mitulețu, Valentin Dumitrache;
  • Atacanți: Denis Alibec, Louis Munteanu, Adrian Mazilu, Alexi Pitu, Enes Sali, Vlad Morar, Ionuț Cojocaru, Luca Andronache, Adrian Petre, Gabriel Torje, Mateus Criciuma, Robert Moldoveanu, Alexandru Stoian.
  • Staff tehnic: Gheorghe Hagi (manager tehnic), Cătălin Anghel (antrenor principal), Cristian Sava (antrenor secund), Constantin Fălină (antrenor secund), Ștefan Preda (antrenor portari), Ștefan Anghel (preparator fizic), Alexandru Mățel (team-manager), Vasile Pețu (magazioner), Mihai Tutungiu (magazioner).
  • Staff medical: Shadi Flaha (doctor), George Puflene (doctor), Marcel Serseniuc (doctor), Cristian Mărgărit (nutriționist), Paul Ciocănescu (fiziokinetoterapeut), Daniel Railean (kinetoterapeut), Daniel Stoian (maseur), Cosmin Ghiorghe (maseur)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo