Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, decizie importantă privind viitorul său mandat la CFR Cluj. Anunțul făcut de Nelu Varga

Andrei Nicolae

Publicat 29/04/2024 la 10:09 GMT+3

Dan Petrescu va începe să o pregătească pe CFR Cluj de astăzi, deși a semnat un contract care este valabil din vară. Cu toate acestea, tehnicianul de 56 de ani nu va sta pe banca echipei din Gruia și le va face loc interimarilor Francisc Dican și Ovidiu Hoban.

Dan Petrescu (CFR Cluj)

Credit imagine: Getty Images

Dan Petrescu a semnat în urmă cu aproximativ două săpămâni un contract valabil pe trei ani cu CFR Cluj care urmează să înceapă din vară. "Bursucul" se despărțise de Jeonbuk după un start de sezon extrem de slab, însă a decis să nu stea departe de antrenorat și să se întoarcă la echipa alături de care a cucerit patru titluri de campion.
Totuși, Petrescu și-ar fi dorit inițial să preia echipa din vară, ci nu din acest sezon care este pe final, aspect stipulat și în contractul său. Lucrurile au luat însă o întorsătura interesantă, pentru că potrivit ultimelor informații oferite de patronul lui CFR, Neluțu Varga, Petrescu este pe cale să se întoarcă la echipă chiar de astăzi.
Potrivit Digi Sport, "SuperDan" a avut un rol important în pregătirea echipei din Gruia înainte de partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe și va avea și în ultimele trei etape din acest sezon. Deși va conduce echipa încă din acest sezon care este pe final, "Bursucul" nu va sta pe bancă, deoarece contractul său este valabil începând cu data de 1 iulie.
Citește și:

Dan Petrescu o va conduce pe CFR încă din acest sezon, dar nu va sta pe banca tehnică

Fără Dan Petrescu pe bancă, CFR îi va avea în continuare pe margine pe Francisc Dican și pe Ovidiu Hoban, interimarii puși în funcție după despărțirea de Adrian Mutu.
Fostul fundaș dreapta va deveni cel mai bine plătit antrenor din Superliga, urmând a avea un salariu de 30.000 de € pe lună. Obiectivul pentru stagiunea viitoare e clar - titlul -, iar prima pentru câștigarea campionatului va fi de 200.000 de €.
Petrescu este unul dintre cei mai titrați antrenori din istoria campionatului intern, câștigând nu mai puțin de 5 titluri. Patru dintre acestea au fost bifate la cârma CFR-ului (2017-2018, 2018-2019, 2019-2020 și 2021-2022).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo