Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, nervos pe jucători și pe arbitraj, după remiza de la Craiova: "N-ai cum să apari așa"

Nicu Savin

Publicat 03/04/2023 la 00:06 GMT+3

Dan Petrescut a fost un car de nervi la finalul partidei Universitatea Craiova - CFR Cluj, terminată la egalitate, scor 1-1. Antrenorul campioanei și-a criticat jucătorii, în special cei intrați pe parcurs, dar nu a menajat nici arbitrajul, spunând că linia trasă de VAR la golul oltenilor nu îl convinge că nu a fost off-side.

Dan Petrescu

Credit imagine: Getty Images

Farul a remizat aseară cu Rapid, iar CFR Cluj putea egala formația lui Hagi în clasament dacă lua 3 puncte de la Craiova. Campioana a făcut însă un meci modest și s-a ales cu un singur punct, pentru care a tremurat serios.
CFR nu a fost departe de a obține o victorie mare, deoarece a condus cu 1-0 prin golul marcat de Cvek în minutul 69. Oltenii au restabilit egalitatea peste numai 3 minute, prin Koljic, iar spre final au declanșat un adevărat asediu la poarta oaspeților. Intervențiile lui Scuffet și bara au ținut CFR-ul în viață, iar ardelenii se pot declara mulțumiți cu rezultatul de 1-1.

Dan Petrescu a lăudat forța Craiovei și i-a criticat aspru pe jucătorii CFR-ului

După meci, Dan Petrescut a recunoscut că ar fi semnat pentru o remiză și înainte de meci, deoarece a simțit că echipa sa va avea probleme pe Oblemenco. "Bursucul" a lăudat echipa adversă și a fost foarte supărat pe jucătorii săi, în special pe cei care au intrat pe parcurs.
"A fost un meci foarte greu, știam că echipa mea nu va fi bine astăzi. Am avut atâtea probleme. Dacă îmi ziceai înainte de un egal, eram mulțumit. Nu știu ce echipă va face puncte aici. E un teren foarte greu. Uitați ce bancă are Craiova, e extraordianră! Uitați ce CV au. Cei de pe banca lui CFR nu au nici CV, nu au nimic, au intrat și rău. Până în minutul 75 nu știu dacă au avut vreo ocazie mare. După gol, am căzut.
Cei care au intrat, în afara lui Hoban, n-au adus nimic. E un play-off foarte strâns, vor fi multe egaluri. Acum trebuie să ne gândim la meciul următor, în Cupă. Apoi, peste 7 zile, vine meciul cu FCSB. Cei care au fost la națională poate nu vor juca în Cupă. La schimbări s-a făcut diferența. Cine aduce schimbări ca cei de la Craiova are șanse. Ale noastre au fost foarte slabe. Noi 100% nu avem acea bancă din trecut. Unii s-au relaxat, par în vacanță. O să avem o discuție mai dură săptămâna asta. N-ai cum să apari așa. Mai bine bag juniori decât să bag pe unii care arată așa", a spus Dan Petrescu, citat de gsp.ro.
Golul Craiovei a fost validat din camera VAR, deoarece s-a verificat o eventuală poziție de off-side în construcția fazei. Dan Petrescut nu este convins că nu a fost poziție afară din joc și a spus că acele linii se trag pentru ca CFR Cluj să fie dezavantajată: "Nu mă convinge linia asta văzută astăzi. Dar asta e România. Tragem liniile alea cum vrem, ca lui CFR Cluj să nu fie bine".
Pentru Dan Petrescuy a fost meciul 700 ca antrenor în Liga 1, dar jucătorii săi nu au putut să-i ofere o victorie ca și cadou. O vor putea face peste câteva zile, când CFR va întâlni pe FC Argeș în sferturile Cupei României, dar mai ales în week-end-ul următor, când ardelenii vor juca derby-ul cu FCSB, în etapa a 3-a din play-off-ul SuperLigii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo