Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Darius Olaru, îngrijorat după înfrângerea de la Craiova! Cum gestionează Compagno startul slab al FCSB-ului în SuperLigă

Bianca Dumitru

Publicat 19/09/2022 la 08:27 GMT+3

FCSB a fost învinsă duminică seară, cu scorul de 2-1, de Universitatea Craiova, într-un meci din a 11-a etapă a SuperLigii. La finalul partidei, Andrea Compagno și Darius Olaru au comentat situația din clasament a roș-albaștrilor, arătându-se îngrijorați.

Universitatea Craiova - FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB a rămas, după primele 9 meciuri din acest sezon al SuperLigii, cu o singură victorie. Roș-albaștrii au cedat aseară, în deplasare, în fața celor de la Universitatea Craiova, scor 2-1, într-un meci decis de două penalty-uri și un autogol.
Mitrea și Compagno au înscris în prima repriză, din lovituri de la 11 metri, iar Oaidă a stabilit scorul final, marcând în propria poartă, după ce mingea l-a lovit în genunchi și nu a putut fi blocată de Târnovanu.
La finalul partidei, Darius Olaru s-a arătat îngrijorat de situația echipei sale, fiind conștient că există riscul ca FCSB să nu prindă un loc în play-off. Fotbalistul a spus că este cu moralul la pământ și că nu își poate explica de ce roș-albaștrii nu câștigă în SuperLigă.
"Nu știu ce se întâmplă. Din păcate trec meciurile și nu reușim să adunăm puncte în campionat. Încercăm să ne motivăm și să strângem puncte, dar trec etapele și nu reușim. Nu ne așteptam la acest lucru, dar eu sper să facem jocuri mai bune pe viitor. Cred că astăzi trebuia să ne motivăm pentru că jucam cu o echipă foarte bună și trebuia să arătăm mult mai bine pe teren și să câștigăm.
Știu și eu că nu sunt la nivelul de anul trecut. Cred că nimeni din echip[ nu e la nivelul de anul trecut, dar sper să creștem în evoluții toți dacă vrem să ne revenim și să adunăm punctele.
Normal că ne temem că putem rata play-off-ul, cum spuneam, trec meciurile și noi nu adunăm puncte, în timp ce celelalte echipe strâng. Dar cred că dacă prindem o serie bună și câștigăm câteva meciuri, ne vom reveni.
Din păcate, nu avem un moral foarte bun, dar trebuie să lăsăm totul în spate și să mergem să reprezentăm naționala cât de bine putem. Sper să facem jocuri bune și să obținem maximum de puncte din cele două meciuri", a declarat Darius Olaru.
Pe ce loc termină FCSB sezonul 2022/23 al SuperLigii?
Citește și:

Compagno, ambiționat după eșecul de la Craiova

La rândul său, Andrea Compagno a analizat evoluția echipei sale, spunând că jucătorii lui Nicolae Dică ar fi trebuit să fie mai atenți și să dea totul pentru victorie.
Italianul a recunoscut și că nu se uită la clasament, încercând să se concentreze doar pe ceea ce are de făcut pe teren, unde speră ca echipa să poată schimba ceva pentru a recupera punctele pierdute.
"Mă gândesc doar că echipa mea a pierdut un meci important pentru noi, nu pentru celelalte lucruri. E o perioadă foarte slabă pentru noi și când jucăm bine, și când nu jucăm prea bine, punctele nu vin. Trebuie să muncim, să dăm totul la antrenament.
Sper să fim mai puternici după pauza competițională. Sigur că putem mai bine, avem jucători cu calitate mare, dar trebuie să facem puțin mai mult. Sincer nu mă uit pe clasament, mă uit la fiecare meci.
Trebuie să aducem prima victorie, acum e mai bine să nu ne uităm! Dacă nu schimbăm, dacă nu dăm 100%, sigur că putem rata play-off-ul. Trebuie să schimbăm ceva.
Trebuia să fie puțin mai multă atenție. La mine e clar penalty-ul, nu am înțeles de ce a avut nevoie de tot timpul ăsta, e penalty! Nu am înțeles pentru ce a mai ascultat 5-6 minute", a spus Andrea Compagno.
După pauza competițională cauzată de meciurile echipelor naționale, FCSB va primi vizita celor de la FC Argeș.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo