Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dublă miză! Vin scouteri din străinătate la Farul - FCSB. Ce jucător va fi urmărit + Ce ofertă se pregătește

Maria Olteanu

Publicat 21/05/2023 la 19:09 GMT+3

Farul Constanța și FCSB luptă la baionetă pentru titlul de campioană a României, duminică seara, de la ora 21:00, la Ovidiu, într-o partidă la capătul căreia trupa de la malul mării se poate încorona campioană a ediției 2022-2023. Miza este una dublă, întrucât scouteri din străinătate vor veni la meci în această seară.

FCSB - Farul Constanța

Credit imagine: facebook

Farul Constanța și FCSB sunt despărțite de un singur punct în fruntea clasamentului din SuperLigă, cu două etape înainte de încheierea sezonului. Cele două se întâlnesc duminică seara la Ovidiu, într-un meci care ar putea fi decisiv pentru gruparea de la malul mării, în cazul unei victorii.
Fiecare echipă este la mâna ei înaintea confruntării de la Ovidiu, care se va consuma duminică, de la ora 21:00, și care va putea fi urmărită în format LIVETEXT pe Eurosport.ro.
Ambele contracandidate se gândesc doar la titlu și la toate cele trei puncte puse în joc. Ecuația este mai simplă pentru marinari, care dacă câștigă devin matematic campioni ai României, cu o etapă înainte de finalul sezonului. De partea cealaltă, FCSB ar deveni favorită în cazul unui succes, însă totul ar urma să se decidă la utltimul joc, atunci când Farul se va deplasa la CFR Cluj, iar FCSB va primi vizita celor de la Rapid.
Miza va fi una dublă pentru unul dintre jucătorii care va evolua în această partidă, întrucât la duelul de la malul mării va fi atent monitorizat din străinătate, în vederea unui viitor transfer.
Mai exact, Florinel Coman, cel mai în formă jucător de la FCSB, va fi urmărit duminică seara de scouterii lui Sporting Lisabona, care sunt interesați să îl transfere pe internaționalul român în Portugalia, în această vară.
CITEȘTE ȘI:

Vor fi scouteri în tribună la partida Farul - FCSB

Florinel Coman se află de mai demult în vizorul celor de la Sporting, care vor acum să urmărească ultimele detalii, așa că vor veni în România pentru ultimele două meciuri din play-off.
Coman va fi urmărit atât la jocul din această seară, cu Farul, cât și în ultima etapă, cu Rapid.
Potrivit Prosport, scouterii au întocmit deja mai multe rapoarte în ceea ce-l privește pe Coman, iar după ultimele două meciuri din acest sezon vor transmite o ofertă oficială pe numele său conducătorilor clubului bucureștean.
Sursa citată mai scrie că suma pusă în joc, fără salariul fotbalistului, va fi între 8 și 10 milioane de euro.
Scenariile în care FCSB devine campioană
  • 1.Ia 6 puncte din meciurile cu Farul și Rapid
  • 2.Remizează la Constanța și bate pe Rapid, iar Farul nu câștigă în ultima etapă cu CFR Cluj
Scenariile în care Farul devine campioană
  • 1.Câștigă cu FCSB
  • 2.Remizează cu FCSB și câștigă cu CFR Cluj în ultima etapă
  • 3.Pierde cu FCSB, dar bate pe CFR Cluj, iar FCSB nu câștigă cu Rapid
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo