Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Elias Charalambous, decis să aducă primul titlu la FCSB, după 8 ani! Secretul pentru o victorie cu Farul

Dani Morar

Actualizat 20/05/2023 la 14:51 GMT+3

Farul – FCSB este meciul care poate decide titlul în SuperLiga României. Elias Charalambous are un parcurs excelent de când a venit pe banca roș-albaștrilor și a comentat pe seama partidei, fiind foarte încrezător că le poate aduce o bucurie imensă jucătorilor și suporterilor.

Elias Charalambous

Credit imagine: Getty Images

Farul primește vizita celor de la FCSB în partida care poate decide titlul în SuperLigă. Roș-albaștrii au prelungit contractele a 3 titulari cu o zi înaintea marelui meci și abordează cu încredere maximă întâlnirea de la Ovidiu. Elias Charalambous crede că secretul pentru a obține cele 3 puncte este ca jucătorii săi să țină capul plecat și să muncească, urmând să se bucure de rezultate la finalul sezonului.
"Nu este nimic diferit față de săptămânile trecute, dar cred că puteți să înțelegeți că acesta este modul de a menține echipa. Mereu ne gândim la următorul meci și dacă nu am fi urmat acest proces nu am fi fost astăzi aici.
Pentru mâine, cel mai important este să fim concentrați încă din primul minut. După cum am mai spus, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat, poate cea mai bună. Știm că trebuie să suferim din nou, dar ce mă ține pozitiv este că avem cei mai de calitate jucători, dar asta nu este de ajuns.
Sunt fericit că jucătorii mei au o mentalitate extraordinară. Mentalitatea pe care o arată în fiecare săptămână mă face fericit, în special în aceste momente dificile.
Trebuie să fim umili să ținem capul jos și să muncim. Știm că o să fie un meci greu, știm că vom suferi foarte mult, dar vom merge să dăm totul. Cel mai important pentru noi e prestația pe care o să o avem, nu ne gândim la adversari.
Este cel mai important meci pentru jucători, nu pentru mine. Sper să câștigăm acest meci, în special pentru jucători, dar și pentru fani", a spus Elias Charalambous la conferința de presă, citat de Digisport.
Citește și:

Cotele pentru ca FCSB sau Farul să câștige titlul în SuperLigă

Lupta pentru titlul de campioană a României s-a întețit după ce în weekend Farul Constanța a remizat cu Universitatea Craiova, în timp ce FCSB a câștigat derby-ul cu CFR Cluj.
Astfel, roș-albaștrii au ajuns la doar un punct în spatele echipei lui Gică Hagi înaintea meciului direct, care va avea loc la Ovidiu, duminică seară, de la ora 21:00.
Rezultatele din cea de-a opta etapă a play-off-ului au dus și la modificarea cotelor la pariuri cu privire la cine va câștiga titlul în SuperLigă. Înaintea partidelor cu Universitatea Craiova, respectiv CFR Cluj, Farul are o cotă de 1,2, iar FCSB era cotată cu 4,2.
Acum, după ce echipa lui Elias Charalambous s-a apropiat amenințător de constănțeni, roș-albaștrii au primit o cotă de 2,8, scăderea putând fi explicată prin faptul că le-au crescut șansele la titlu celor de la FCSB.
De cealaltă parte, Farul este cotată acum cu 1,4, fiind în continuare favorita la cucerirea titlului, dar având o cotă mai mare, adică șanse un pic mai mici de a termina sezonul pe prima poziție.
În ultimele două etape din play-off, Farul Constanța va juca acasă cu FCSB și în deplasare cu CFR Cluj, iar FCSB se va deplasa la Ovidiu, iar apoi va primi vizita celor de la Rapid.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo