Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, două vești excelente înaintea finalei de titlu cu Farul! 3 jucători au semnat pe 5 ani

Dani Morar

Actualizat 20/05/2023 la 12:36 GMT+3

FCSB și Farul își dispută finala pentru titlul din acest sezon al SuperLigii, duminică, de la ora 21:00. Roș-albaștrii au primit două vești importante înaintea partidei, iar 3 dintre cei mai importanți jucători au semnat prelungirea contractelor.

Florinel Coman a făcut o partidă bună în CFR - FCSB. Sursă foto: facebook FCSB

Credit imagine: Eurosport

Farul – FCSB este cel mai important meci al finalului de sezon. Cele două formații sunt despărțite de doar un punct în fruntea clasamentului, iar o victorie a echipei antrenate de Gică Hagi ar aduce primul titlu la malul mării după 5 ani în care CFR Cluj s-a impus.
Roș-albaștrii au dat o adevărată lovitură chiar înaintea partidei de la Ovidiu. Conducerea a anunțat că 3 dintre cei mai importanți jucători au semnat noi contracte, valabile pe 5 ani.
Astfel, Florinel Coman, Darius Olaru și Ștefan Târnovanu s-au înțeles cu vicecampioana, a fost anunțul făcut de oficialii clubului la Orange Sport. Toți 3 sunt titulari indiscutabili în echipa antrenată de Elias Charalambous, însă sunt ținte pentru cluburi din străinătate în urma evoluțiilor bune din acest an.
Coman va avea un salariu de 30.000 de euro pe lună, cu 10.000 mai mult față de vechea înțelegere, însă probabil că va fi vândut înainte de a-și duce contractul la final, dacă va continua forma bună din ultima perioadă. Sporting Lisabona este unul dintre cluburile mari care a pus ochii pe fotbalistul adus în 2017 de la viitorul, în schimbul a 3 milioane de euro.
Ștefan Târnovanu a devenit titular indiscutabil la FCSB și a strâns 47 de partide în acest sezon, oferind un joc din ce în ce mai sigur. Portarul este cotat la 1,5 milioane de euro, față de cele 5,3 milioane la care este cotat Darius Olaru. Mijlocașul a marcat un gol și a oferit 8 pase decisive în acest sezon, devenind căpitanul echipei.
Citește și:

FCSB, încă o veste bună înaintea finalei de titlu cu Farul

FCSB a mai primit o veste excelentă înaintea înfruntării cu Farul. Antrenorul are la dispoziție întregul lot, în afară de Malcom Edjouma, cel care s-a accidentat și se știa că nu va mai juca în acest sezon.
Astfel, Andrea Compagno și Adrian Șut, cei care erau incerți, vor fi apți pentru a fi pe teren din primul minut. Italianul a fost înlocuit de David Miculescu în perioada în care a lipsit din cauza accidentării din partida cu Universitatea Craiova. Arădeanul s-a descurcat foarte bine și a marcat cu Sepsi, astfel că Charalambous va avea o decizie grea de luat pentru postul de atacant.
Este anul în care tinerețea și prospețimea jucătorilor a învins experiența jocul tactic practicat de CFR Cluj, campioana ultimelor 5 sezoane. Farul și FCSB sunt cele mai tinere echipe din play-off, cu medii de vârstă mult sub cele ale echipei antrenate de Dan Petrescu.
Farul ar putea cuceri titlul încă de duminică dacă reușește o victorie cu FCSB. Doar un punct stă între cele două, dar în cazul unei victorii a gazdelor, diferența s-ar mări la 4 puncte, cu doar o etapă înainte de finalul campionatului. În caz de egalitate de puncte, Farul devine campioană deoarece nu a beneficiat de rotunjire de puncte la intrarea în play-off.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo