Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FC U Craiova 1948 își caută antrenor! Care sunt cele trei variante pe care le iau în calcul oltenii

Alex Masgras

Publicat 13/10/2022 la 10:12 GMT+3

FC U Craiova 1948 s-a despărțit de Marius Croitoru după înfrângerea cu Chindia Târgoviște, iar acum își caută antrenor. În acest moment, echipa ia în calcul trei variante de antrenor.

Cosmin Contra

Credit imagine: Eurosport

FC U Craiova 1948 își caută antrenor. Echipa s-a despărțit la începutul acestei săptămâni de Marius Croitoru, în urma înfrângerii suferite pe teren propriu cu Chindia Târgoviște. Croitoru și-a prezentat demisia, care a fost acceptată de conducerea clubului.
Acum, oltenii își caută antrenor, iar pe lista lor se află trei nume, potrivit sport.ro: Cosmin Contra, Luigi Di Biagio și Ilija Stolica. Dacă rivala din oraș îl are pe Mirel Rădoi ca antrenor, care are experiență ca selecționer, toți cei trei antrenori de pe lista lui FC U Craiova au și ei experiența de selecționeri.
Citește și:

Cosmin Contra se află pe lista celor de la FC U Craiova 1948

Cosmin Contra este în acest moment liber de contract. Fostul selecționer al României a antrenat ultima oară la Al Ittihad Saudi Club, echipă cu care a fost aproape de câștigarea campionatului în Arabia Saudită. În România, Contra le-a mai antrenat pe Poli Timișoara, Petrolul Ploiești și Dinamo, în două rânduri. În străinătate, el le-a pregătit pe Getafe, Fuenlabrada, Guangzhou R&F și Alcoron. Acesta are în palmares Cupa României cu Petrolul și Cupa Ligii cu Dinamo.
Vicecampion european cu Italia în 2000 ca jucător, Luigi Di Bagio a avut două mandate la naționala U21 a Italiei. El s-a aflat și pe banca primei reprezentative ca interimar la două meciuri amicale, cu Anglia și Argentina, în 2018. Ultima oară el a antrenat la SPAL, în 2020, echipă de care s-a despărțit în momentul în care se afla pe ultimul loc în Serie A.
Ilija Stolica, al treilea nume de pe lista oltenilor, a fost selecționerul naționalelor de U17 și U21 ale Serbiei, dar s-a aflat și pe banca naționalei mari în postura de interimar, în 2021. El le-a mai antrenat pe Partizan Belgrad și Olimpia Ljubljana. În 2019, Stolica a fost aproape de a semna cu FCSB, dar conducerea roș-albaștrilor l-a ales în cele din urmă ca antrenor pe Bogdan Vintilă.
După 13 etape, FC U Craiova 1948 se află pe locul 11 în Superligă, cu 15 puncte. Etapa viitoare, oltenii vor juca în deplasare, pe terenul celor de la FC Botoșani. În acest moment, echipa este pregătită de Paul Răducan și Florin Drăgan.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo