Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, formulă surpriză cu FC Argeș! Ce post va ocupa Octavian Popescu

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 26/02/2023 la 13:22 GMT+2

FCSB și FC Argeș se vor înfrunta în această seară, de la ora 20:30, pe Stadionul Nicolae Dobrin. Se pare că Mihai Pintilii a fost nevoit să aducă unele schimbări în formula de start, astfel că Octavian Popescu va fi utilizat pe un alt post față de cel pe care dă cel mai bun randament.

Octavian Popescu

Credit imagine: facebook

Articol scris de Dani Morar
FCSB se va deplasa la FC Argeș, pentru un meci din etapa a 27-a a SuperLigii României, în această seară, de la ora 20:30. Roș-albaștrii vor să revină pe locul 3 în clasament după ce au fost depășiți de Rapid, care a învins-o aseară pe Chindia Târgoviște, cu scorul de 2-0.
Potrivit Fantaik, roș-albaștrii îl vor folosi pe Octavian Popescu pe un alt post decât acela pe care dă cel mai bun randament. Mijlocașul evoluează cel mai bine în banda stângă a atacului, dar în această partidă va fi folosit pe dreaptă, după ce patronul a ordonat ca Florinel Coman să fie titular după forma bună arătată în ultimul timp.
Astfel, Coman va fi cel care va începe ca aripă stânga, iar Tavi îi va lua locul lui Andrei Cordea, care este suspendat, pe celălalt flanc ofensiv. Popescu a evoluat și în partida cu Universitatea Craiova pe o altă poziție decât cea cu care este obișnuit, dar nu a strălucit.
El a fost folosit ca inter, în locul lui Darius Olaru, care era suspendat. Varianta a doua pentru banda dreaptă a atacului, David Miculescu, nu poate evolua nici el din cauza cumulului de cartonașe, astfel că Tavi Popescu va trebui să se acomodeze repede în acea zonă și să ofere cel mai bun randament.
Cum ar putea arăta FCSB în partida cu FC Argeș:
  • Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Edjouma, Șut, Olaru - Oct. Popescu, A. Compagno, Coman.

FCSB nu va avea la dispoziție tot lotul pentru meciul cu FC Argeș

La conferința de presă premergătoare jocului cu FC Argeș, Leo Strizu a anunțat că Andrea Compagno a reintrat în planurile echipei, s-a antrenat normal de-a lungul întregii săptămâni, iar în deplasarea din Trivale ar putea începe din primul minut.
"Compagno s-a pregătit toată săptămâna. Azi a terminat antrenamentul. Din ce știu eu, este în lot. Lipsește Cordea. Avem nevoie de toți jucătorii din lot. Nu știm când apar accidentările și cartonașele galbene.
Cred în toți jucătorii. Ei trebuie să ne ajute să ne îndeplinin obiectivele", a spus Strizu, la conferința de presă.
Pe lângă Andrea Compagno este așteptat să revină la FCSB și Darius Olaru, jucător care a fost suspendat în ultima rundă ca urmare a cumulului de cartonașe galbene.
Andrei Cordea și David Miculescu vor absenta însă din partitura FCSB-ului, fiind suspendați pentru această etapă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo