Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB lasă acasă 7 titulari pentru deplasarea cu Silkeborg! Danezii sunt mai încrezători ca niciodată

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 04/10/2022 la 17:15 GMT+3

FCSB merge în Danemarca pentru partida tur cu Silkeborg, din grupele Conference League. Roș-albaștrii fac deplasarea fără 7 dintre jucătorii de bază, lucru ce le oferă o încredere suplimentară adversarilor.

FCSB - FC Argeș. Sursa foto: GSP

Credit imagine: facebook

Articol scris de Dani Morar
FCSB nu glumește și trece Conference League pe planul secund. Vicecampionii României se află în fața meciului cu Silkeborg, din etapa a 3-a din grupele Conference League, iar Nicolae Dică a luat o hotărâre care nu e tocmai pe placul tuturor fanilor.
FCSB va lăsa acasă 7 jucători foarte importanți, conform as.ro. Florinel Coman, Andrea Compagno, Andrei Cordea, Malcom Edjouma, Joonas Tamm, Darius Olaru și Risto Radunovic nu vor merge în Danemarca, pentru a fi odihniți pentru meciul cu Petrolul Ploiești, de duminică.
În cazul în care pierde cu Silkeborg, atunci calificarea în primăvara europeană este foarte departe pentru FCSB. Tavi Popescu și compania au doar un punct după două etape, obținut în urma egalului cu Anderlecht. West Ham e lider în grupă, cu 6 puncte, iar belgienii sunt pe 2, cu 4 puncte.
Dacă FCSB scoate cel puțin un egal, iar Anderlecht nu o va învinge pe West Ham, atunci echipa lui Dică va păstra șanse reale de calificare, putând ca totul să se decidă chiar în ultima etapă. Atunci, West Ham vine la București, echipa engleză fiind calificată mai mult ca sigur, iar Anderlecht se va deplasa în Danemarca.
Citește și:

FCSB poate avea de pierdut, danezii fiind foarte încrezători în forțele proprii

Lukas Engel, fundașul stânga al celor de la Silkeborg, a declarat, în presa daneză, că echipa sa nu are nimic de pierdut și e momentul să obțină primele puncte în grupă. Jucătorii sunt foarte încrezători în urma victoriei din campionat, în fața lui Horsens, scor 2-1.
"După victoria din campionat, avem încredere înaintea meciului de joc cu FCSB. Cred că putem obține puncte împotriva acestei echipe. Am jucat bine atât cu Anderlecht, cât și cu West Ham, cred că meritam să câștigăm puncte din ambele meciuri.
Nu avem niciun punct în clasament, așa că victoria este obligatorie joi, cred că putem să câștigăm cele trei puncte", a spus Lukas Engel, conform site-ului oficial al danezilor și citat de as.ro.
FCSB vine și ea cu moral bună după a doua victorie obținută în SuperLiga României. Elevii lui Dică au învins FC Argeș cu 3-2 și luptă pentru a scoate echipa din zona retrogradării și pentru a se califica în play-off. După meciul cu Petrolul, din acest weekend, FCSB va primi vizita celor de la UTA Arad.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo