Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, lovitură de proporții! A transferat un mijlocaș care a bătut Real Madrid, pe Bernabeu

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 15/09/2022 la 21:13 GMT+3

FCSB s-ar fi înțeles cu Boban Nikolov chiar înainte de meciul cu Anderlecht, din etapa a doua a grupelor Conference League. Macedoneanul a jucat cu Sheriff Tiraspol în grupele Champions League de anul trecut, reușind o victorie istorică împotriva lui Real Madrid.

Boban Nikolov, în duel cu David Alaba

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
FCSB face ravagii pe piața transferurilor. Boban Nikolov este așteptat la vicecampioană, după ce s-ar fi înțeles cu oficialii clubului chiar înaintea meciului cu Anderlecht din această seară, anunță gsp.ro.
Boban Nikolov este un internațional macedonean, care joacă pe postul de mijlocaș. Acesta a contribuit la parcursul bun al lui Sheriff Tiraspol din grupele Champions League din sezonul trecut, jucând în 5 din cele 6 meciuri. Moldovenii au obținut atunci o victorie istorică pe Bernabeu, învingând Real Madrid cu 2-1.
Este un produs ala academiei de la Viitorul, unde a ajuns în 2012. De atunci a mai jucat la Vardar, Fehervar, Lecce și Sheriff Tiraspol. Mijlocașul central este cotat la 700.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt și măsoară 1,82 metri, având un fizic impunător pentru poziția în care evoluează.
Darius Olaru, Răzvan Oaidă și Marco Dulca sunt cei care joacă pe același post cu Nikolov. Macedoneanul întărește mijlocul roș-albaștrilor, care au un program foarte încărcat, ducând o luptă pe trei fronturi.
Citește și:

FCSB ar fi la al 12-lea transfer din această vară

Ar fi al 12-lea transfer al FCSB-ului în această vară, care a rupt în două piața transferurilor. Conducătorii vicecampioanei au adus o echipă întreagă în perioada de trasnferuri, însă FCSB se zbate în campionat.
FCSB a transferat 11 jucători în această vară, ultimul adus fiind Bilel Omrani. David Miculescu, Andrea Compagno, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, Joyskim Dawa, Vadim Rață, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Joonas Tamm și Rachid Bouchenna sunt ceilalți 10 transferați.
FCSB o întâlnește pe Anderlecht în această seară de la ora 22:00, pe Arena Națională. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe site-ul Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo