Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB merge pe o rută sigură! Fundașul care este aproape de a semna cu echipa lui Dică

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 24/08/2022 la 20:40 GMT+3

Conducerea FCSB a anunțat că dorește să mai transfere încă un atacant și un fundaș central, indiferent de rezultatul returului cu Viking. Bucureștenii vor merge pe o rută sigură, iar fundașul dorit este din curtea lui FC Botoșani, echipă de unde FCSB a mai transferat și înainte.

Victor Dican (FC Botoșani)

Credit imagine: facebook

Articol scris de Dani Morar
După cum a anunțat la începutul acestei săptămâni, conducerea FCSB dorește să mai transfere un atacant și un fundaș central pentru a avea un lot cât mai valoros pentru lupta din campionat. Transferurile nu sunt condiționate de calificarea în grupele Conference League, însă Dică poate primi și mai multe întăriri dacă va continua și în Europa. Meciul cu Viking este foarte important din punct de vedere financiar pentru FCSB, care ar încasa peste 3 milioane de euro în cazul unei calificări.
Fundașul central de pe lista roș-albaștrilor este Victor Dican, de la FC Botoșani, conform sport.ro. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani ar fi pe placul vicecampioanei atât pentru vârsta sa, cât și pentru fizicul și jocul aerian foarte bun. Un alt criteriu ce ar favoriza mutarea este relația bună dintre Valeriu Iftime și conducerea FCSB, pe această rută realizându-se mai multe transferuri. Joyskim Dawa, Malcom Edjouma, Olimpiu Moruțan sau Răzvan Oaidă sunt doar câțiva dintre jucătorii cumpărați de FCSB de la Botoșani.
Victor Dican este cotat la 550.000 de euro și evoluează la FC Botoșani din luna ianuarie a acestui an. A fost adus pentru 100.000 de euro de la U Cluj, iar de atunci a strâns 23 de jocuri la moldoveni, reușind și douî goluri.
Oficialii vicecampioanei doresc să acopere postul de fundaș central pentru a se bate cu șanse reale la câștigarea titlului. Rachid Bouchenna nu a dat randamentul dorit și nu va mai evolua sub comanda lui Nicolae Dică. Meciurile din 3 în 3 zile au produs și accidentări, astfel că lotul trebuie să se întărească și din punct de vedere numeric.
Citește și:

Valeriu Iftime nu se gândește la transferul lui Dican

Patronul moldovenilor spune că nu se gândește să îl lase pe Dican să plece acum. Iftime susține că fundașul mai are de jucat în acest sezon pentru actuala sa echipă și abia apoi se poate vorbi de un transfer.
"Nu a fost nicio discuție Dican. Dacă ești în fotbalul românesc, nu are cum să nu te intereseze Dican. E unul dintre cei mai buni fundași. Dar nu-l vând acum!
El trebuie să mai joace 20-30 de meciuri la Botoșani. După aceea ar putea să plece și ar putea juca oriunde", a spus Valeriu Iftime, pentru gsp.ro.
FCSB va juca joi seara returul cu norvegienii de la Viking. Meciul va fi în format LIVETEXT pe Eurosport.ro.
Câte echipe românești se vor califica în grupele Conference League?
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo