Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB mai transferă un atacant și un fundaș! Mutările se fac indiferent de rezultatul din Conference League

Eurosport
DeEurosport

Publicat 22/08/2022 la 14:04 GMT+3

FCSB va mai face două transferuri indiferent de rezultatul meciului retur cu Viking, din play-off-ul Conference League. Conducerea a anunțat că mutările trebuie făcute pentru a întări echipa în vederea luptei pentru câștigarea campionatului.

Darius Olaru (FCSB - Viking)

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
FCSB o va întâlni joi pe Viking, în meciul decisiv pentru calificarea în grupele Conference League. Atingerea acestui obiectiv ar însemna peste 3 milioane de euro în conturile roș-albaștrilor. Acești bani ar putea fi investiți în noi transferuri, dar chiar și dacă FCSB ar fi eliminată din Europa ar mai trebui aduse întăriri.
Meciurile dese au adus accidentări, iar unii jucători nu au dat randament și au fost excluși din lot. Este și cazul lui Rachid Bouhenna, care a intrat pe lista neagră a conducerii și nu va mai evolua sub comanda lui Dică.
Astfel, situația fundașilor centrali nu este deloc una bună. Oficialii vicecampioanei României au anunțat că vor acoperi acest post și vor mai aduce și un atacant pentru a cuceri titlul.
FCSB a transferat 9 jucători în această vară, cap de listă fiind David Miculescu. Arădeanul a fost adus de la UTA pentru suma de 1,7 milioane de euro și s-a integrat destul de bine la vicecampioni. Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, Joyskim Dawa, Vadim Rață, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Joonas Tamm și Rachid Bouchenna sunt ceilalți opt transferați.
Câte echipe românești se vor califica în grupele Conference League?
Citește și:

FCSB este văzută ca favorită în meciul cu Viking de presa din Norvegia

Meciul tur dintre cele două echipe a fost dominat clar de echipa din România, dar Viking a reușit să câștige cu 2-1, cu mult noroc. Acest lucru a fost observat și de presa nordică, iar terenul sintetic pe care se va disputa partida nu pare să fie destul pentru a o opri pe FCSB din a obține calificare în grupe.
"Antrenorul Morten Jensen a indicat imediat după meci că românii încă mai sunt aproape favoriți pentru calificare și nu cred că este departe de adevăr. Chiar dacă Viking va juca acum pe teren sintetic, ceea ce adversarul probabil urăște intens, echipa are atât de mulți jucători buni care pot exploda în orice moment.
Unul dintre ei a fost căpitanul Florinel Coman. Inițial a făcut ravagii cu Viking. I-a învârtit pe cei de la Viking și a ajuns în situații periculoase. Într-un final au reușit să-l blocheze mai mult, dar dacă suntem complet sinceri a fost practic un jaf al fotbalului ce s-a întâmplat la București, în ciuda unui plan de joc bun. FCSB a trimis de două ori în bară și mult mai multe șanse decât Viking", a notat publicația Dagsavisen.
Interesul fanilor din Norvegia a crescut, iar stadionul de 15.900 de locuri este probabil să fie plin. Meciul este programat joi, de la ora 20:00, și va fi transmis în format LIVETEXT pe site-ul Eurosport.ro.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo