Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB renunță la primul jucător după ce s-a calificat în play-off! Decizia luată de conducere

Dani Morar

Actualizat 16/03/2023 la 18:22 GMT+2

FCSB s-a calificat în play-off-ul Superligii de pe treapta a treia a podiumului și se va lupta cu CFR Cluj și Farul Constanța pentru titlu. Roș-albaștrii sunt pregătiți să renunțe la primul jucător după ce au bifat acest obiectiv, astfel că lui Boban Nikolov nu îi va fi prelungit contractul scadent în această vară.

Claudiu Keșeru și Boban Nikolov, în FCSB - UTA Arad

Credit imagine: facebook

FCSB s-a calificat în play-off-ul SuperLigii și pornește cu șanse reale la câștigarea trofeului, după ce, la un moment dat în acest sezon se afla pe locul 13, iar mulți nu îi mai dădeau șanse să intre între primele 6.
Roș-albaștrii s-au axat pe campionat după eliminarea din Conference League, iar rezultatele s-au văzut din plin. În ultima etapă a sezonului regulat, vicecampioana a câștigat cu 1-0 în fața lui Sepsi și și-a asigurat o diferență de doar 3 puncte față de CFR Cluj și Farul, favoritele la câștigarea SuperLigii, înainte de debutul din play-off.
FCSB renunță și la primul jucător după ce a bifat acest obiectiv. Potrivit celor de la spotmedia, conducerea a decis să nu îi prelungească înțelegerea lui Boban Nikolov, cel care a sosit la echipă în toamnă și a semnat până în vară.
Macedoneanul crescut la Academia Hagi a jucat doar 114 minute în 9 partide din cadrul SuperLigii și va fi pus pe liber de oficialii clubului. Fotbalistul de 28 de ani a ajuns cu mari speranțe la FCSB, iar ultima dată a fost prezent pe teren în partida cu Universitatea Craiova, atunci când a intrat în minutul 83.
El a jucat ca integralist doar în Cupa României, împotriva Oțelului Galați, dar cu toate acestea a fost convocat la naționala Macedoniei, la finalul anului trecut. A jucat în ambele partide amicale disputate de națională, împotriva Finlandei și a Azerbaidjanului.

Nikolov, jucătorul celor de la FCSB, a dezvăluit că a trăit o adevărată dramă

Viitorul, Vardar Skopje, Mol Fehervar și Lecce au fost echipele la care a jucat Nikolov înainte de ajunge la Sheriff. Totuși, cariera mijlocașului s-ar fi putut termina brusc, înainte de a începe, din cauza unei accidentări. În urmă cu câteva luni, Nikolov a povestit întreg calvarul prin care a trecut și a recunoscut că s-a gândit chiar să se sinucidă din cauza durerilor insuportabile și a gândului că nu va mai putea juca fotbal vreodată. Macedoneanul a dezvăluit că Răzvan Marin, pe atunci la Viitorul, a fost alături de el în nopțile de coșmar din perioada respectivă.
"Am avut probleme cu accidentarea, nu puteam să merg, mergeam cu căruciorul. M-am chinuit un an de zile. Două săptămâni mă antrenam, după aceea nu mai puteam. Voiam să mă las de fotbal. Puteți să îl întrebați și pe Răzvan.
Aveam momente când îmi venea să sar de la balcon. Venise Răzvan Marin să doarmă cu mine în cameră. Nu puteam să mă mișc. Vreun an și ceva a durat asta. Am făcut operație, după a revenit durerea. Am stat numai pe pastile.
M-am trezit într-o noapte ca și cum mă tăia cineva cu cuțitul. Atunci, era antrenor Bogdan Stelea și îmi zicea: ’Nu știi când o să îți treacă. Într-o zi o sa te trezești și nu o să te mai doară’, dar tot așteptam ziua aia. Nea Gică m-a dus în Italia, la cea mai bună clinică. Nu au putut să mă vindece și eram foarte dezamăgit. Făceam cinci metri în 40 de minute.
Nu mai puteam, dormeam pe parchet. Răzvan stătea acasă, dar venise să doarmă cu mine. Când mă puneam să dorm, nu puteam, zici că cineva te tăia. Eram la Vardar, m-am dus la un om la un masaj. Și-a dat seama, după mers, că am probleme. El m-a făcut bine, cu două tratamente. Dumnezeu m-a ajutat. Un an de zile, am luat pastile zilnic. La o lună după tratament nu am mai luat", spunea Nikolov în urmă cu ceva vreme.
FCSB va începe play-off-ul cu 29 de puncte, chiar în spatele celor de la CFR Cluj și a Farului, care pornesc la drum cu 32 de puncte. Universitatea Craiova și Rapid țin aproape, iar lupta la titlu se anunță una extrem de strânsă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo