Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB schimbă primul 11 pentru finala de titlu cu Farul! Echipa probabilă a roș-albaștrilor

Dani Morar

Actualizat 21/05/2023 la 13:29 GMT+3

Farul și FCSB se întâlnesc duminică seara, de la ora 21:00, într-o partidă din penultima etapă a play-off-ului. Roș-albaștrii au parte de reveniri importante în primul 11 și pot alinia cea mai bună formulă, în afară de Edjouma, care e accidentat.

Darius Olaru și Octavian Popescu, FCSB

Credit imagine: Eurosport

Farul și FCSB joacă astăzi finala de titlu din SuperLigă. Constănțenii sunt campioni cu o victorie, însă orice alt rezultat ar face ca totul să se decidă în ultima etapă, atunci când Farul se deplasează la CFR, iar FCSB primește vizita Rapidului.
FCSB va putea alinia cea mai bună formulă de start, exceptând absența lui Malcom Edjouma, care s-a accidentat și nu mai poate evolua în acest sezon. Andrea Compagno poate juca din primul minut, după ce s-a lovit în partida cu Sepsi. David Miculescu a jucat pe postul de atacant, dar, cel mai probabil, italianul va începe din primul minut. Octavian Popescu ar putea începe în dreapta atacului, acolo unde Cordea a fost titular cu CFR Cluj.
  • Echipa probabilă a FCSB-ului, la meciul cu Farul: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Ov. Popescu, Șut, Olaru - Oct. Popescu, Compagno, Coman.
  • Cum a arătat FCSB în partida cu CFR Cluj: Târnovanu - Sorescu, Dawa, Tamm, Radunovic - Ov. Popescu, Șut, Olaru - Cordea , Miculescu, Coman.
  • Echipa probabilă Farul, la meciul cu FCSB: Aioani - Kiki, Larie, Artean, Borza - Grameni, Nedelcu, Doukoure - Mazilu, Munteanu, Marins.
Cele două formații sunt cele mai tinere din acest play-off, ca medie de vârstă, doborând supremație CFR-ului după 5 ani. Dan Petrescu a mizat tot pe experiență, însă nu i-a mai ieșit în acest sezon, urmând ca una dintre cele două dintre adversarele de azi să se încoroneze campioană.
Citește și:

Elias Charalambous vrea să aducă primul titlu la FCSB, după 8 ani

Elias Charalambous crede că secretul pentru a obține cele 3 puncte este ca jucătorii săi să țină capul plecat și să muncească, urmând să se bucure de rezultate la finalul sezonului.
"Nu este nimic diferit față de săptămânile trecute, dar cred că puteți să înțelegeți că acesta este modul de a menține echipa. Mereu ne gândim la următorul meci și dacă nu am fi urmat acest proces nu am fi fost astăzi aici.
Pentru mâine, cel mai important este să fim concentrați încă din primul minut. După cum am mai spus, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat, poate cea mai bună. Știm că trebuie să suferim din nou, dar ce mă ține pozitiv este că avem cei mai de calitate jucători, dar asta nu este de ajuns.
Sunt fericit că jucătorii mei au o mentalitate extraordinară. Mentalitatea pe care o arată în fiecare săptămână mă face fericit, în special în aceste momente dificile.
Trebuie să fim umili să ținem capul jos și să muncim. Știm că o să fie un meci greu, știm că vom suferi foarte mult, dar vom merge să dăm totul. Cel mai important pentru noi e prestația pe care o să o avem, nu ne gândim la adversari.
Este cel mai important meci pentru jucători, nu pentru mine. Sper să câștigăm acest meci, în special pentru jucători, dar și pentru fani", a spus Elias Charalambous la conferința de presă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo