Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB se lovește de primul refuz după calificarea în grupele Conference League! Fundașul dorit "vrea în străinătate"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 26/08/2022 la 20:52 GMT+3

FCSB este obligată să transfere câțiva jucători pentru a face față atât în campioant, cât și în grupele Conference League. Kevin Boli ar fi prima țintă a roș-albaștrilor, doar că fundașul ar dori să plece doar în străinătate.

Nicolae Dică

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
FCSB este obligată să mai aducă un atacant și un fundaș central după ce a reușit să se califice în grupele unei competiții europene pentru prima dată după 5 ani. Apărătorul dorit de conducere este Kevin Boli, de la FC Botoșani, însă Valeriu Iftime susține că jucătorul nu ia în calcul un transfer în campionatul intern. În momentul plecării de la Botoșani, Boli ar vrea să evolueze într-un campionat mai puternic decât cel al României, astfel că șansele FCSB pentru o eventuală mutare scad.
"Nu m-a sunat şi nu cred că e chiar ce vreau. E vorba de ce vrea fotbalistul. Nici Boli nu cred că vrea să plece. El a fost propus la FCSB, dar nu a vrut să plece. E un fotbalist excelent pentru FCSB, dar cred că vrea să plece din ţară.
Nu depinde de mine. El mi-a fost propus, dar i-a fost propus şi lui FCSB. Boli a ales FC Botoşani pentru că ştia că îi respect punctul de vedere. În momentul de faţă nu am fotbalişti de dat", a spus Iftime, potrivit Antena Sport.
Kevin Boli este cotat la 450.000 de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt. Fundașul s-a făcut remarcat în perioada 2015-2017, când a evoluat la Viitorul Constanța și a avut 68 de apariții. A jucat apoi pentru CFR Cluj, iar din această vară a venit la Botoșani, după două sezoane petrecute la Samsunspor.
Citește și:

David Moyes așteaptă duelurile cu FCSB din Conference League

Roș-albaștrii au avut ghinion la tragerea la sorți a grupelor Conference League, unde au dat peste West Ham, Anderlecht și Silkeborg. Formația din Premier League este, de departe, cel mai puternic adversar, iar antrenorul "ciocănarilor" spune că abia așteaptă meciurile din grupe.
"Tocmai am văzut tragerea la sorți și e bine. Abia aștept meciurile. Sunt niște echipe bune în grupă, am avut o tragere destul de dificilă, dar aşteptăm meciurile. Am stat la Silkeborg miercuri seară și nici la București nu e niciodată un meci ușor. Nu va fi ușor, dar abia aștept jocurile. Eu sunt foarte bine, e cam greu puțin acest program, meciuri joi și duminică, dar în general sunt bucuros că ne-am întors în Europa. Suporterii noștri au posibilitatea de a ajunge în străinătate și de a ne vedea partidele pe viu", a spus David Moyes după tragerea la sorți.
FCSB așteaptă să își afle programul din grupele Conference League. UEFA va anunța unde vor debuta vicecampionii, iar fanii au început deja să întrebe de bilete. Meciul cu West Ham, de pe Arena Națională, va fi capul de afiș pentru FCSB, dar și la duelurile cu Anderlecht și Silkeborg se preconizează că tribunele vor fi pline.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo