Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB se transformă! Cum va arăta primul 11 al lui Nicolae Dică. Numele importante care rămân pe bancă

Bianca Dumitru

Publicat 26/09/2022 la 18:07 GMT+3

FCSB are un start dezastruos de sezon în campionatul României, unde este pe locul 14, cu doar 8 puncte după primele 9 meciuri. Lucrurile s-ar putea schimba după reluarea SuperLigii, când echipa lui Nicolae Dică va arăta diferit.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB are un start foarte slab de sezon în campionatul României. Roș-albaștrii sunt, după 9 meciuri, pe locul 14, având doar 8 puncte acumulate în urma unei victorii și a cinci rezultate de egalitate.
Vicecampioana României va încerca să pună punct acestei situații dezastruoase după pauza cauzată de meciurile echipelor naționale. Potrivit DigiSport, Nicolae Dică va folosi în SuperLigă un nou sistem de joc, 4-4-2, astfel încât să îi poată utiliza împreună pe Billel Omrani și Andrea Compagno.
Prin titularizarea lui Omrani, Dică îl va trece pe banca de rezerve pe Octavian Popescu. Într-o situație similară, s-ar putea afla și David Miculescu, care deși a fost lăudat de antrenorul roș-albaștrilor, nu și-a făcut încă loc în primul 11.
Cele două rezerve, alături de jucători precum Eduard Radaslavescu, Răzvan Oaidă, Ianis Stoica sau Bogdan Rusu, vor avea șansa de a evolua mai mult în Conference League, unde șefii celor de la FCSB intenționează să joace cu rezervele pentru că principalul obiectiv al echipei este calificarea în play-off-ul SuperLigii.
Iată cum ar putea arăta FCSB după reluarea competiției: Târnovanu - Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic - Cordea, Edjouma, Olaru, Coman - Omrani, Compagno.
Pentru meciul cu FC Argeș, Nicolae Dică nu va putea conta, însă, pe Dawa, care este suspendat, astfel că titular ar putea fi Denis Haruț, pentru că Rachid Bouhenna este accidentat.
Pe ce loc termină FCSB sezonul 2022/23 al SuperLigii?
Citește și:

NICOLAE DICĂ ȘI-A FĂCUT CALCULELE PENTRU PLAY-OFF

Nicolae Dică a analizat situația din SuperLigă a echipei sale. Antrenorul a făcut un calcul rapid și a spus că, din punctul său de vedere, FCSB poate ajunge în play-off cu 12 victorii în cele 21 de meciuri rămase de jucat.
Roș-albaștrii au 8 puncte în acest moment și ar mai adăuga încă 36 de pe urma victoriilor de care vorbește Dică. Tehnicianul e convins că sunt necesare sub 45 de puncte pentru calificarea în play-off, dar vrea să fie sigur și să ajungă acolo fără emoții.
"Mai avem 21 de etape de jucat, mi-am făcut un calcul. Ca să fim în zona de play-off, trebuie să avem 12 victorii. Până acum s-a intrat cam cu 45 de puncte în play-off, dar cred că anul ăsta se va intra cu mai puțin, pentru că echipele care sperau la play-off au pierdut multe puncte.
Eu îmi doresc mai multe puncte. Eu cred că vom intra cu mai multe puncte. Până acum, echipa de pe primul loc a intrat cu 62-65 de puncte. Eu cred că vom intra cu 55 de puncte", a adăugat Nicolae Dică.
În următoarea etapă din SuperLigă, roș-albaștrii vor primi vizita celor de la FC Argeș, pe 2 octombrie, de la ora 21:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo