Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, transfer surpriză în plin sezon! Ia un jucător cu 10 selecții și un gol la naționala României

Nicu Savin

Actualizat 10/10/2023 la 16:19 GMT+3

FCSB are un start de sezon excelent pe plan intern, fiind lider după 12 etape. Vicecampioana are cel mai bun atac din Superliga, la egalitate cu CFR Cluj și Rapid, dar oficialii au anunțat recent că vor întăriri la nivel ofensiv. Deși se credea că cel puțin un atacant va veni cel mai repede în iarnă, echipa din Berceni a ajuns la un acord cu Dorin Rotariu, care se va alătura de acum echipei.

Dorin Rotariu

Credit imagine: Eurosport

FCSB are cel mai bun start de campionat din ultimii ani și speranțele la titlu sunt mai vii ca niciodată. Echipa lui Charalambous este neînvinsă pe plan intern și este lider în clasament, având 3 puncte în plus față de CFR Cluj, ocupanta locului secund.
FCSB a marcat 25 de goluri în primele 12 etape, având cel mai prolific atac din campionat, la egalitate cu CFR și Rapid, dar prestația unora dintre atacanți a nemulțumit conducerea, care a anunțat că va aduce întăriri, pentru a crește concurența.

FCSB a ajuns la un acord cu Dorin Rotariu

Deși se credea că transferul a cel puțin un atacant va fi realizat abia în iarnă, FCSB a adus un jucător ofensiv chiar acum. Este vorba despre Dorin Rotariu, care se va alătura curând echipei lui Elias Charalambous, el fiind liber de contract. Conform gsp.ro, atacantul de bandă în vârstă de 28 de ani a semnat deja contractul și va intra în programul echipei din Berceni.
Dorin Rotariu a fost o mare speranță a fotbalului românesc, dar acesta nu a livrat niciodată pe măsura talentului său. Om cu 10 selecții și un gol la prima reprezentativă a României, Rotariu a jucat în străinătate în ultimii 6 ani, la Club Brugge, Mouscron, Astana, AZ Alkmaar, Atromitos și Ludogorets. De formația bulgară s-a despărțit la finalul sezonului trecut și de atunci nu și-a mai găsit echipă.
Rotariu a început fotbalul la Poli Timișoara, dar s-a lansat în fotbalul mare la Dinamo, unde a petrecut 4 ani (2013-2017). Clubul din Ștefan cel Mare a încasat 2,2 milioane de € pentru atacant când l-a vândut la Club Brugge. Cu siguranță, fanii "câinilor" vor considera o trădare faptul că Rotariu a semnat cu FCSB.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo