Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, vizită neașteptată! Cătălin Cîrjan a fost prezent la baza de pregătire a roș-albaștrilor

Dani Morar

Actualizat 26/05/2023 la 22:26 GMT+3

FCSB a avut parte de o vizită de gală la baza de antrenament din Berceni. Cătălin Cîrjan a fost surprins alături de Ovidiu Kurti, kinetorerapeutul echipei, deși s-a scris că Rapid și-l dorește pe tânărul mijlocaș.

Cătălin Cîrjan alături de kinetoterapeutul de la FCSB.

Credit imagine: Eurosport

FCSB a pierdut titlul în SuperLigă în penultima etapă, după ce a cedat cu 3-2 pe terenul Farului, care s-a distanțat astfel la 4 puncte înaintea ultimei runde. Roș-albaștrii au condus cu 2-0, dar nu au putut ține de rezultat și au pierdut încă o dată șansa de a deveni campioni.
La doar 5 zile de la acea adevărată finală, un jucător celebru a venit la baza de antrenament a trupei din Berceni, acolo unde s-a pregătit alături de kinetoterapeutul echipei.
Este vorba despre Cătălin Cîrjan, mijlocașul de la Arsenal, despre care s-a scris că este dorit și de Rapid. Aducerea jucătorului de 20 de ani în România ar reprezenta un transfer fabulos pentru orice club, însă e greu ca acest lucru să devină realitate.
"O vizită minunată și un antrenament pe măsură", a scris Ovidiu Kurti pe rețelele de socializare, alături de o poză cu fotbalistul "tunarilor". "Cel mai bun", a fost replica scurtă a lui Cîrjan.
Fanii au speculat momentul și au scris în secțiunea de comentarii multe mesaje. Cu siguranță aceștia și l-ar dori la echipă pe Cîrjan, iar Arsenal nu ar spune "nu" unui împrumut într-un campionat în care jucătorul ar acumula experiență.
picture

Cătălin Cîrjan alături de kinetoterapeutul de la FCSB.

Credit imagine: Eurosport

Citește și:

Rapid îi vrea pe Mario Balotelli și Cătălin Cîrjan

Rapid vrea să dea lovitura în această vară pe piața transferurilor. Potrivit Gazetei Sporturilor, echipa din Giulești vrea să aducă două nume surpriză: Mario Balotelli și Cătălin Cîrjan.
Mario Balotelli, ajuns la 32 de ani, evoluează în prezent la FC Sion. Potrivit sursei mai sus menționate, conducerea Rapidului a luat deja legătura cu agentul fostului star de la Manchester City sau Inter, iar răspunsul din partea acestuia este pozitiv. Cu toate acestea, Rapid va avea o misiune dificilă, deoarece Balotelli cere 1 milion de euro la semnătură.
Pe lângă Mario Balotelli, Cătălin Cîrjan este un alt jucător dorit de conducerea Rapidului. Tânărul de 20 de ani se află la Arsenal încă din 2019, acolo unde evoluează la echipa U21 a tunarilor. De mai multe ori, Cîrjan s-a antrenat alături de echipa condusă de Mikel Arteta și s-a aflat în lot la mai multe partide din Europa League în acest sezon.
Potrivit sursei mai sus menționate, în cazul lui Cîrjan ar fi vorba de un împrumut, în condițiile în care acesta nu a apucat încă să debuteze în Premier League. El a fost însă utilizat de Mikel Arteta în anumite meciuri de pregătire, fiind sub lupa antrenorului spaniol.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo