Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florin Niță, aproape de revenirea în Superligă! Internaționalul român, în negocieri avansate cu U Cluj

Maria Olteanu

Actualizat 16/07/2023 la 18:19 GMT+3

Florin Niță s-a despărțit în această vară de cei de la Sparta Praga, iar acum, liber de contract, este foarte aproape de a reveni în România. Goalkeeper-ul de 36 de ani se află în negocieri avansate cu cei de la Universitatea Cluj și este aproape de a semna cu trupa ardeleană în această fereastră de mercato.

Florin Niță

Credit imagine: Getty Images

Internaționalul român Florin Niță este aproape de o revenire în Superligă, după ce contractul său cu Sparta Praga a ajuns la final, iar oficialii celor de la Universitatea Cluj sunt interesați să îi obțină semnătura în acestă fereastră de mercato.
Ardelenii au avut o vară activă pe piața transferurilor și sunt deciși să continue campania de achiziții pentru a se întări la startul acestei stagiuni.
Pe banca tehnică a fost numit Toni Petrea, iar conducerea a reușit să aducă câțiva jucători importanți, precum Bogdan Vătăjelu, Bogdan Mitrea, Daniel Popa sau Mihai Bordeianu.
Acum, clujenii sunt la un pas de a aduce un alt jucător cu experiență. Internaționalul român de 36 de ani Florin Niță ar putea reveni în România în perioada următoare.
Potrivit iamsport.ro, conducerea Clujului negociază în aceste zile cu fostul portar al celor de la FCSB.
Ar fi pentru a doua oară în carieră când Toni Petrea și Florin Niță ar lucra împreună, la același club, după perioada în care cei doi erau la FCSB, în mandatul lui Laurențiu Reghecampf.
De asemenea, sursa citată mai sus scrie despre faptul că venirea lui Nița în România ar însemna readucerea sa în circuitul echipei naționale.
Goalkeeper-ul de 36 de ani a plecat de la FCSB în 2018, ajungând în Cehia, la Sparta Praga, acolo unde contractul i-a expirat în această vară.
Cine va câștiga titlul în SuperLigă în sezonul 2023/24?
CITEȘTE ȘI:

PROGRAMUL PRIMEI ETAPE DIN SUPERLIGĂ

  • Oțelul Galați – UTA Arad, 1-1
  • Rapid – Sepsi 0-0
  • FC Hermannstadt – Farul 0-1
  • CFR Cluj – Poli Iași 2-0
  • Petrolul – Universitatea Cluj, duminică, ora 18:30
  • FC U Craiova – FCSB, duminică, ora 21:30
  • FC Voluntari – FC Botoșani, luni, ora 18:30
  • Dinamo – Universitatea Craiova, luni, ora 21:30
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo