Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florinel Coman, entuziasmat după victoria cu Farul: "FCSB poate câștiga campionatul"

Nicu Savin

Publicat 17/04/2023 la 23:11 GMT+3

Florinel Coman a marcat un gol în victoria FCSB-ului cu 2-1 în fața Farului, iar la final a avut un discurs enuziasmant. Atacantul roș-albaștrilor a spus că nu e surprins de forma sa excelentă din ultima perioadă și este convins că echipa sa poate câștiga campionatul în acest sezon.

Florinel Coman

Credit imagine: Getty Images

FCSB a obținut o victorie uriașă în derby-ul cu Farul și șansele la titlu au crescut considerabil pentru formația roș-albastră. La pauză a fost 1-0, după un penalty transformat de Compagno, iar Florinel Coman a dublat avantajul gazdelor imediat după reluare. Enes Sali a redus din diferență în minutul 51, dar FCSB a ținut de avantaj până la final.
Florinel Coman a avut un discurs plin de entuziasm la sfârșitul partidei, subliniind că acest duel a fost pregătit foarte bine. Atacantul a spus că nu este surprins de forma de excelentă din această perioadă și a anunțat că poate juca și mai bine de atât.
"Ne bucurăm foarte mult, am pregătit foarte bine meciul, am avut liniște, am știut să gestionăm momentele cheie din această partida. Îi mulțumesc lui Risto (n.r. Radunovic, autorul pasei decisive la golul lui Coman), o pasă foarte bună, acolo intervine calitatea jucătorului. Părea un meci decisiv, dar am avut liniște, pentru că jocul din a doua repriză cu CFR ne-a dat liniște. Dacă reușeam să marcăm pe final cu CFR altfel vorbeam acum. Această victorie este importantă. Nu e cea mai bună versiune a lui Coman. Pot mai mult de atât. Dacă stai un an, ai nevoie de un an să revii la forma maximă. Pe mine nu mă surprinde, mă bucur că mi-am ajutat echipa în ultimele meciuri. Sunt fericit că am forma asta în play-off, sper să o țin tot așa.", a spus Coman, citat de Digi Sport.

Florinel Coman: "FCSB poate câștiga campionatul cu talent și determinare"

Pentru FCSB urmează un alt derby, cel cu Rapid, în timp ce Farul va juca în deplasare cu CFR Cluj în runda viitoare. Coman este încrezător că FCSB poate câștiga titlul și a menționat că el și colegii săi sunt la mâna lor pentru a termina primii acest sezon.
"Ne așteaptă un meci la Rapid, vom avea o săptămână liniștită. Nu aștept golul în derby, dar, dacă el mă așteaptă, nu am ce să fac. FCSB poate câștiga campionatul cu talent și determinare. E bine că am câștigat cu Farul, pentru că în următoarea etapă vor juca între ele (n.r. CFR Cluj și Farul). Trebuie să ne câștigăm meciurile, suntem la mâna noastră. Vom vedea la final dacă ne-am maturizat. Este un grup bun, care își dorește din ce în ce mai mult.", a conchis atacantul FCSB-ului.
În urma rezultatului de azi, Farul rămâne pe primul loc, dar avansul față de CFR Cluj este de numai un punct. FCSB s-a apropiat și ea la două lungimi de lider, astfel că se anunță o luptă palpitantă pentru titlul de campioană. În runda următoare, FCSB va juca în deplasare cu Rapid, în timp ce Farul va merge în Gruia, pentru duelul cu CFR.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo