Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florinel Coman s-a decis! Unde vrea să joace din sezonul viitor, după un nou titlu pierdut cu FCSB

Bianca Dumitru

Actualizat 23/05/2023 la 15:11 GMT+3

FCSB a ratat încă o dată titlul de campioană a României, iar la vară l-ar putea pierde pe unul dintre cei mai buni jucători din lot. Florinel Coman are mai multe oferte și ar vrea să prindă un transfer, considerând că aceasta este ultima lui șansă de a ajunge într-un campionat din străinătate.

Florinel Coman

Credit imagine: facebook

Florinel Coman a fost unul dintre principalii artizani ai revenirii celor de la FCSB în lupta pentru titlu, în play-off reușind 4 goluri și 5 pase decisive.
După ce a avut probleme cu accidentările, fotbalistul de 25 de ani s-a transformat într-unul dintre cei mai buni jucători din SuperLigă, iar acum vrea să profite de această perioadă a carierei pentru a prinde un transfer.
Potrivit Fanatik, Coman are o ofertă de la Sporting Lisabona, pe care nu vrea să o rateze. Fotbalistul vrea să plece în această vară de la FCSB, considerând că aceasta este ultima lui șansă de a prinde un transfer în străinătate.
Roș-albaștrii l-au transferat pe Coman de la Viitorul, în 2017, pentru suma totală de 3 milioane de euro. El și-a prelungit recent contractul cu FCSB, iar pentru a-l lăsa să plece conducerea vicecampioanei României vrea o sumă de circa 5 milioane de euro.
Aceasta nu este prea mare pentru cluburile din străinătate, dar rămâne de văzut cum vor decurge negocierile, ținând cont de faptul că fotbalistul a mai avut și alte oferte de-a lungul timpului, fără ca vreuna să se concretizeze.
Citește și:

HAGI ÎL VREA PE COMAN LA FARUL

Oferta din Portugalia nu este singura pe care o are Florinel Coman, care este așteptat și la fosta sa echipă. Gică Hagi are planuri mari pentru Farul, după ce a reușit cucerirea titlului, dorindu-și să-și întărească lotul.
"Regele" are intenția de a crea o formaţie foarte puternică la malul mării, iar pentru asta e dispus să investescă. Fostul lider al Generației de Aur a admis că și l-ar dori pe Florinel Coman, dar cel mai probabil FCSB nu va discuta despre un posibil transfer pe o sumă accesibilă pentru constănțeni.
"Dacă aș avea un acționar bun, l-aș lua pe Florinel Coman. Mă uitam la el, seamănă tot mai mult cu acel jucător faimos francez (n.r. Mbappe). A ajuns deja la un nivel în care poți să spui că seamănă. Nu spun că este la acel nivel, dar are tehnică, viteză, forță. El trebuie să plece afară, să progreseze să devină mai bun.
Când ești mai tânăr te lași dus de val, dar nu este nimic, înveți din orice. El trebuie să progreseze, să devină mai bun. Nu a greșit la gol, a centrat Borza bine. A fost o fază pregătită la antrenament, întrebați-i pe băieți, așa am făcut. Pe banda a doua FCSB stătea slab și acolo trebuia centrat", a spus Gică Hagi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo