Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gheorghe Hagi, anunț despre viitorul lui Denis Alibec! Ce a declarat antrenorul celor de la Farul

Alex Masgras

Publicat 09/05/2023 la 22:12 GMT+3

Gheorghe Hagi a vorbit despre viitorul lui Denis Alibec. Antrenorul celor de la Farul Constanța a declarat că îl va lăsa pe atacantul de 32 de ani să plece de la echipa de pe malul mării fără să aibă pretenții financiare, în cazul în care acesta va primi o ofertă bună din străinătate.

Gheorghe Hagi & Denis Alibec

Credit imagine: Getty Images

Gheorghe Hagi nu se opune unei plecări a lui Denis Alibec de la Farul Constanța. Atacantul de 32 de ani a făcut un sezon foarte bun la revenirea pe malul mării, acolo unde se află pe primul loc alături de formația lui Hagi.
Antrenorul liderului din Superligă a recunoscut că va fi foarte greu să îl înlocuiască pe Alibec, dar spune că poate pleca gratis în străinătate, în cazul în care va primi o ofertă bună:
"Alibec are o clauză. Nu e ușor să îl înlocuiești pe Alibec la cum a jucat el anul ăsta. El are un contract, dar are și o clauză prin care poate pleca dacă are o ofertă foarte bună din străinătate.
Nu știu dacă are vreo ofertă. Nu e momentul, noi avem meciuri. Mai sunt meciuri rămase. Toată lumea trebuie să fie concentrată pe acest final de campionat.
Sperăm să terminăm așa cum am dus-o până acum. Alibec pleacă gratis în străinătate. El ne-a ajutat foarte mult, e un jucător foarte bun, care face diferența. Ca antrenor e mai ușor să faci tactica", a declarat Hagi, la Digi Sport.
Citește și:

Denis Alibec a făcut un sezon foarte bun la Farul Constanța

Sub bagheta lui Gică Hagi, Alibec a avut prestații tot mai convingătoare, fiind unul dintre cei mai importanți oameni din echipa constănțenilor. Tehnicianul său a declarat care a fost momentul de declic și ce discuție a purtat cu acesta în urma căreia atacantul a devenit un alt jucător.
Meritul este al lui Gică Hagi, care a știut cum anume să abordeze situația și ce discuții să aibă în privat cu atacantul de 32 de ani, ca acesta să își recapete forma de odinioară.
"Alibec nu putea să joace atât de bine, să facă diferența, dacă nu era o discuție între mine și el. Nu l-am făcut eu să slăbească. Eu lucrez cu jucătorii mental. Trebuie să știi să vorbești cu el în particular, să-l faci să se simtă foarte bun, să se simtă un campion.
Alibec nu trebuie să se gândească la altcineva, i-am spus 'Nu poți să te gândești la altcineva. Ești atât de bun, încât trebuie să te gândești doar la reușitele tale și să joci pentru echipă. Trebuie să intri în tactica echipei, să joci cu echipa și atunci o să fii fenomenal", a declarat Gică Hagi, la DigiSport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo