Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Hagi, dezvăluiri noi după ce a luat titlul: "Nu mă mai înțelegeam cu el". Ce jucător i-a pus probleme

Maria Olteanu

Actualizat 24/05/2023 la 19:41 GMT+3

Farul a devenit campioana României la finalul săptămânii trecute, după ce a trecut de FCSB, cu 3-2, și matematic a obținut aurul. Gică Hagi și-a felicitat în nenumărate rânduri elevii pentru performanța obținută, însă a făcut și câteva dezvăluiri din vestiar, amintind de anumite momente mai încrâncenate care s-au petrecut de-a lungul sezonului.

Gică Hagi, îmbrățișându-l pe Enes Sali după primul său gol în Liga 1

Credit imagine: facebook

Farul Constanța și-a adjudecat duminică seara, pe teren propriu, titlul de campioană a României, după ce a câștigat dramatic meciul cu FCSB, scor 3-2, din penultima etapă a play-off-ului.
Deși a fost condusă cu 0-2, echipa lui Gică Hagi a reușit să revină și să obțină a 17-a victorie a sezonului în fața propriilor suporteri, unde a pierdut în acest sezon un singur meci.
Nu toate au mers perfect pentru trupa dobrogeană în acest sezon. Ca în viața oricărei echipe au existat și momente bune, dar și momente mai puțin bune.
Gică Hagi a decis să dezvăluie câteva informații din culise la capătul unui sezon perfect pentru trupa alb-albastră de la malul mării.
Tehnicianul a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în timpul sezonului cu unul dintre elevii săi, cu care ajunsese să nu se mai înțeleagă la un moment dat.
Este vorba despre Enes Sali, unul dintre cei mai promițători fotbaliști pe care Hagi îi are sub bagheta sa la Constanța.
Sali a reușit să debuteze și la echipa națională de seniori a României în toamna lui 2021, în mandatul lui Mirel Rădoi, chiar dacă avea doar 15 ani, 8 luni și 22 de zile. De atunci, Sali nu a mai fost convocat la prima reprezentativă, dar Hagi a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat cu puștiul său după debutul sub tricolor.
CITEȘTE ȘI:

Ce probleme a avut Gică Hagi cu Enes Sali, după debutul la națională

"S-a greșit cu el. Nu era titular la Farul și a fost luat la națională. Nu se face așa ceva. Problema cea mai mare a fost când s-a întors la mine. S-a dus acolo, pentru ce? Până când nu ești titular la echipa mare a clubului nu poți fi și la natională.Două-trei luni a lipsit. Nu mă mai înțelegeam cu el.
El deja simțea presiunea și mă chinuiam să scot această presiune. Un copil nu trebuie să simtă asta. Are un an și jumătate la echipa mare. A sărit prea repede.
Eu când am ajuns la națională, când m-a luat nea Mircea (n.r. Mircea Lucescu), eram titular la Farul, dădeam goluri. Fiecare antrenor are nebunia lui, eu așa cred", a dezvăluit Gică Hagi, la Digisport.

HAGI, DEZVĂLUIRI ÎN PREMIERĂ DIN TIMPUL SEZONULUI: "M-AU SUPĂRAT"

După meci, Gică Hagi a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevilor săi, pe care i-a ovaționat și aplaudat. Tehnicianul a declarat că acest titlu îl dedică fotbaliștilor lui, care au reușit vreme de 33 de etape să fie primii din România.
La o zi de când a devenit campion cu Farul, Gică Hagi a făcut și câteva dezvăluiri din viața echipei care a triumfat, explicând cum nu totul a fost roz de-a lungul acestui sezon, dar cum o decizie luată la supărare a schimbat totul.
"Tu întotdeauna trebuie să te gândești la tine, trebuie să te gândești la tine, tu miști lucrurile, tu le aduci, tu trebuie să-ți faci programul, să fii responsabil.
De asta, cum am mai spus, acum putem s-o spunem, că suntem echipa care a ieșit campioană fără cantonament acasă. Am stat acasă, am dormit acasă, i-am lăsat acasă, pentru că ei trebuie să fie responsabili.
De ce cei de afară pot să facă lucruri și noi să stăm cum eram înainte? M-au supărat o dată și de atunci am zis că nu mai facem cantonament.
De atunci, culmea e că am câștigat toate meciuri, toate, toate meciurile", a spus Gică Hagi la Digisport, la o zi după ce a devenit campion al României.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo