Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Hagi, fericit după victoria cu emoții de la Arad! "Știam că întâlnim o echipă bună"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 24/02/2023 la 23:45 GMT+2

Farul Constanța a câștigat cu 1-0 pe terenul celor de la UTA Arad, dar oaspeții puteau fi egalați pe final. Gică Hagi este fericit că echipa sa a trecut peste acest test important și știe că lupta pentru titlu este în continuare foarte lungă.

Gică Hagi

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Farul Constanța a obținut 3 puncte importante pe terenul celor de la UTA Arad, după o partidă destul de echilibrată. Echipa lui Gică Hagi a marcat în minutul 60, apoi s-a retras, iar gazdele au fost aproape de a da lovitura în prelungiri, prin Benga.
Antrenorul a fost impresionat de jocul arădenilor și a vorbit despre terenul greu, pe care jucătorii săi s-au adaptat mai greu. Hagi știe că lupta e grea, dar crede să echipa sa se poate descurca, lotul calitativ fiind principala armă a constănțenilor.
"UTA a jucat bine, știam că întâlnim o echipă foarte bună, cu lot bun. Ei s-au adaptat mai repede la teren, încă din prima repriză, noi în repriza a doua am jucat, am marcat, apoi ne-am retras și au venit ocaziile lor, dar fundașii s-au descurcat bine.
Jucătorii au merite, noi doar luăm anumite decizii, suntem în spatele cortinei, jucătorii sunt artiștii.
Statistica o zice, suntem acolo, nu putem să o ocolim. Cred că suntem echilibrați, avem un lot echilibrat, cu talent. Stăm bine, avem și o bancă bună, avem un lot bun. Lupta e grea", a declarat Gică Hagi, la Digi Sport.

Farul Constanța are 5 puncte avans față de CFR Cluj

Adrian Mazilu, autorul singurului gol al partidei, a lăudat atmosfera de pe arena Francisc Neuman din Arad și spune că sentimentul de a înscrie la puțin timp după ce a intrat pe teren este unic. El știe că nu are postul de titular asigurat, dar acest lucru nu îl deranjează deoarece obiectivul echipei este primordial.
"A fost un sentiment foarte frumos pentru că am reușit să intru și să aduc victoria. A fost un meci foarte frumos, cu o atmosferă foarte frumoasă.
Ne motivăm la fiecare meci, pentru că suntem acolo sus. Trebuie să câștigăm fiecare meci în parte și să rămânem acolo unde ne este locul.
Credeam, pentru că muncesc foarte mult la antrenamente. Sper să îmi ajut echipa cât mai mult cu goluri și pase de gol.
Ne dă multă încredere. Urmează două meciuri foarte grele, cu o deplasare lungă. Nu contează cine intră. Toți atacanții sunt buni și trebuie să facem toți față. Atacanții aduc victoria", a spus Mazilu la finalul meciului, conform aceleiași surse.
UTA Arad – Farul Constanța s-a încheiat 0-1, iar echipa lui Hagi acumulează 58 de puncte în clasament, cu 5 peste campioana CFR. Ardelenii vor juca luni, în deplasare, cu Petrolul Ploiești.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo