Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Igor Armaș ajunge la spital după meciul cu FCSB: "Dacă se întâmpla pe stradă, Edjouma era arestat"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 13/02/2023 la 12:53 GMT+2

Igor Armaș a scăpat de o accidentare mai gravă în finalul meciului cu FCSB, după ce marcatorul dublei, Malcom Edjouma, a avut o intrare dură asupra sa, însângerându-l pe jucătorul ilfovenilor. Edjouma a fost avertizat doar cu cartonaș galben, chiar dacă gestul său putea fi penalizat direct cu cartonașul roșu. Acum, Armaș nu și-a revenit după faultul primit, iar în cursul zilei va merge la spital.

Armaș, la finalul partidei Voluntari - FCSB 0-2

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Maria Olteanu
FCSB s-a impus cu 2-1 în meciul din deplasare, de pe terenul celor de la FC Voluntari, într-o partidă din etapa a 25-a a SuperLigii, iar cu ajutorul celorlalte rezultate bifate în această rundă trupa lui Pintilii a urcat pe podium în clasament.
Diferenața pe tabelă a făcut-o dubla izbutită de Malcom Edjouma, însă jucătorul bucureștenilor putea încheia meciul mai devreme, la cabine, dacă centralul Radu Petrescu i-ar fi arătat cartonașul roșu ca urmare a faultului aplicat fundașului ilfovenilor, Igor Armaș.
În minutul 84, jucătorul vicecampioanei a avut o intrare imprudentă asupra lui Armaș, căruia i-a provocat mai multe răni la nivelul feței și toracelui, însă faultul său a fost penalizat doar cu cartonaș galben, în ciuda pericolului la care a fost expus moldoveanul din echipa lui Ciobotariu.
La o noapte după meciul din Ilfov, fundașul gazdelor continuă să se resimtă, așa că, Bogdan Bălănescu, director general la FC Voluntari, a anunțat că Armaș va merge în cursul zilei de luni la spital, pentru a face o serie de controale amănunțite.
"Ați văzut urmele lăsate de Edjouma, nu se simțea bine Igor Armaș. Are dureri atât în zona feței, cât și în zona abdomenului. Asta este! Nu e deloc OK.
Astăzi va face un control la spital. Cred că după amiază este programat și vom vedea rezultatele.
A fost o greșeală evidentă a lui Radu Petrescu aseară, dar nu pot să spun că e cel mai slab arbitru. Sper să nu se mai repete pe terenurile de fotbal. Dacă se întâmplă așa ceva pe stradă, ești arestat, e de vătămare corporală.
Sunt convins că Edjouma n-a vrut să-l rănească, dar asta nu scuză cu nimic atacul și urmările, care puteau fi mult mai grave. Până la urmă, n-am pierdut jocul din cauza acestei greșeli de arbitraj.
A fost un roșu clar. Dacă Edjouma era eliminat, cred că era o suspendare de la trei etape în sus", a spus Bogdan Bălănescu, pentru Fanatik.
CITEȘTE ȘI:

ARMAȘ, DEZAMĂGIT CĂ VAR-UL NU A INTERVENIT LA FAULTUL DUR AL LUI EDJOUMA

Fundașul central de la Voluntari a vorbit după meci despre intrarea "criminală" a mijlocașului de la FCSB și nu își explică de ce VAR-ul nu a intervenit pentru a corecta decizia greșită a lui Radu Petrescu.
"Să știți că sunt fericit că am scăpat de faza aceea așa. Nu înțeleg gestul lui Edjouma. Pot să îl înțeleg pe Radu Petrescu, că nu a văzut bine faza, dar nu pot să înțeleg decizia VAR. Cum să intri așa și să scapi fără roșu. În toată cariera mea nu am văzut asemenea intrare: nici la cel mai mare dușman nu intri așa.
Edjouma a venit să își ceară scuze cred, dar nu am stat de vorbă cu el. Toți au mers la Radu Petrescu după meci să îi spună ce am pățit - să vedeți cum sunt și pe umăr -, dar a mers direct la cabine, nu a spus nimic", a explicat Armaș la final.
La rândul său, Malcom Edjouma a transmis pe contul personal de Instagram un mesaj prin care să își ceară scuze pentru cele întâmplate.
"Am vrut să îmi cer scuze pentru gestul meu nepotrivit. Am făcut o greșeală", a scris jucătorul celor de la FCSB.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo