Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă "fierbe" Craiova. Mihai Rotaru, noi discuții cu Mirel Rădoi: "Apele sunt învolburate!"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 13/12/2022 la 12:57 GMT+2

Mirel Rădoi a decis să plece de la Craiova la nici patru luni de când fusese numit în funcție, discuțiile cu conducerea clubului și rezultatele nefaste determinându-l să ia această decizie cu două meciuri înainte de finalul lui 2022. Patronul Rotaru anunță că apele nu s-au liniștit încă la Craiova, dar vrea să rămână prieten cu fostul selecționer, în ciuda celor întâmplate.

Mirel Rădoi

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Maria Olteanu
Universitatea Craiova își caută antrenor, după demisia lui Mirel Rădoi, Rotaru pregătind astfel cel de-al treilea tehnician care să conducă echipa pe care o patronează. Balint și Rădoi au eșuat la Craiova, așa că oltenii o să înceapă noul an cu un antrenor nou.
Universitatea Craiova a obișnuit ca în ultimii ani să schimbe destul de des antrenorii, ultimul care a plecat de la echipă fiind fostul selecționer Mirel Rădoi. Craiova a avut nu mai puțin de 16 antrenori în ultimii 9 ani, Rotaru căutându-l acum pe cel de-al 17-lea, care să vină pentru a ocupa locul lăsat vacant după plecarea lui Rădoi.
La o săptămână de la momentul în care au decis să o ia pe drumuri separate, discuțiile sunt departe de a se fi terminat, patronul Rotaru anunțând că încă analizează cele întâmplate cu Rădoi.
Dragoș Bon a preluat interimatul în lipsa unui alt tehnician, în timp ce Rotaru vrea să pună la punct ultimele detalii cu fostul tehnician, dar și să caute un nou antrenor, care să o preia pe Universitatea Craiova din ianuarie 2023.
CITEȘTE ȘI:

Încă "fierbe" Jiul. Rotaru, o nouă discuție cu Rădoi

Mihai Rotaru a anunțat că l-a contactat pe fostul antrenor al echipei chiar în ziua în care Universitatea s-a impus la limită, scor 1-0, în fața celor de la Mioveni.
Patronul oltenilor nu a putut nega faptul că situația este încă agitată la club, dar indiferent de ceea ce s-a întâmplat la fotbal speră să rămână prieten cu Mirel Rădoi în afara terenului.
"Apele nu s-au calmat, apele sunt învolburate. E doar o aparență de acalmie. În momentul în care ai un seism serios, nu ai cum să rezolvi toate efectele negative în decur de 3-4 zile. Dar muncim în sensul acesta. Toată lumea e supărată că s-a ajuns aici. Nu cred că e cineva bucuros. Nici Mirel Rădoi nu e bucuros.
Am vorbit ieri cu Mirel Rădoi, am rămas în relații bune. Nu suntem genul de club care să arunce cu noroi sau să fie agresat după o despărțire de felul ăsta. Chiar vorbeam cu Mirel că vreau să nu îmi mai stric prietenii din cauza fotbalului. De exemplu, eu pe Victor Pițurcă îl apreciez foarte mult, cred că el ca prieten este foarte valoros. Din păcate, din cauza fotbalui am ajuns în situația de a fi certați. Dar așa, de ce să îmi pierd prietenii?
Mi-am mai pierdut 2-3 prieteni tot din cauza fotbalului. Nu vreau să se întâmple asta, vreau să le separăm", a declarat Mihai Rotaru, la Pro Arena.

Andrei Ivan, declarație de necrezut despre antrenorul care l-a exclus din lot: "L-AM RUGAT PE RĂDOI SĂ RĂMÂNĂ!"

Mirel Rădoi a plecat de la echipă după ce ultima perioadă la club fusese ca o adevărată furtună. Tehnicianul s-a supărat pe Ivan, Markovic, Hanca și Vână, pe care i-a înlăturat din lot, iar apoi a ajuns să aibă discuții cu președintele Sorin Cârțu, care l-a criticat pentru decizia luată, cu atât mai mult cu cât nu s-a consultat cu nimeni în prealabil.
După plecarea lui Rădoi, Ivan a revenit în planurile echipei, dar evoluția sa din meciul cu Mioveni a fost mult sub așteptări.
Chiar și așa, atacantul a surprins la flash-interviu, atunci când a fost întrebat despre plecarea celui care îl exilase de la nivelul echipei, afirmând că el împreună cu ceilalți colegi l-au rugat pe Rădoi să rămână.
"Chiar nu vreau să comentez despre asta, doar eu și familia mea știm ce a fost (n.r. - despre excluderea din lot). Ne-a surprins plecarea lui Mirel Rădoi, tot vestiarul a fost surprins. Am vorbit cu Mister și l-am rugat să râmână, dar asta a fost decizia dânsului și nu am avut ce să facem. A fost decizia lui să mă excludă și nu am avut ce să comentez. Contează că m-a readus și m-a băgat din nou. Momentan e domnul Dragoș Bon, îl știam de dinainte", a declarat Andrei Ivan, la DigiSport, după victoria de la Mioveni.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo