Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă un jucător de la FCSB, OUT din lotul lui Dică! Planul roș-albaștrilor pentru fotbalistul de 19 ani

Bianca Dumitru

Publicat 24/10/2022 la 16:14 GMT+3

FCSB va juca în această săptămână cu Sepsi Sf. Gheorghe și Anderlecht. Înaintea partidelor, Nicolae Dică a luat decizia de a-l exclude din lot pe Ianis Stoica, pe care nu are de gând să-l mai folosească până în iarnă.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB are o săptămână plină. În această seară, echipa lui Nicolae Dică va juca în deplasare pe terenul celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, iar joi o vor înfrunta, tot în deplasare, pe Anderlecht.
Înaintea acestor partide, antrenorul roș-albaștrilor ar fi decis să-l excludă din lot pe unul dintre fotbaliștii tineri de la echipă.
Potrivit Playsport, este vorba despre Ianis Stoica, pe serviciile căruia Dică nu vrea să mai conteze până în iarnă, când clubul va încerca să-l transfere.
Tehncianul ar fi dezamăgit de evoluțiile slabe ale fotbalistului de 19 ani, care nu mai dă randamentul din sezonul precedent, asemenea lui Octavian Popescu, dar și de atitudinea acestuia.
În această stagiune, Ianis Stoica a adunat 15 apariții în tricoul celor de la FCSB, nereușind nici să înscrie vreun gol, nici să dea vreo pasă decisivă.
Primul jucător exclus din lotul lui Nicolae Dică în acest sezon este Rachid Bouhenna, care a fost iertat, dar apoi a fost din nou dat afară din cauza prestațiilor slabe.
Citește și:

Ianis Stoica, dorit în MLS

În ciuda prestațiilor mai slabe ale fotbalistului, vicecampioana României a primit în ultimele zile o ofertă importantă pe numele lui Stoica. Un club din MLS, campionatul Statelor Unite ale Americii, ar fi interesat de transferul românului.
Americanii sunt dispuși să plătească un milion de euro în schimbul lui Ianis Stoica, aceasta fiind și valoarea de piață a fotbalistului de 19 ani.
Rămâne de văzut dacă șefii celor de la FCSB vor accepta să-i dea drumul definitiv mijlocașului sau dacă vor opta pentru un împrumut, fotbalistul fiind așteptat la Universitatea Cluj.
Această variantă din urmă le dă șansa roș-albaștrilor de a-l recupera după câteva luni, poate într-o formă mai bună, ceea ce le-ar permite să-l folosească mai mult și să ceară o sumă mai mare în schimbul lui.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo