Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jucătorii de la FCSB și-au făcut autocritica după remiza cu CFR. Florinel Coman, sincer: "Nu a mers nimic"

Maria Olteanu

Publicat 09/04/2023 la 23:19 GMT+3

FCSB se întoarce cu un singur punct din deplasarea de la Cluj, cu CFR, și ratează șansa să urce pe locul secund în clasament. Remiza dintre campioană și vicecampioană este perfectă pentru Farul, care are mai multă liniște în fruntea clasamentului.

Florinel Coman a făcut o partidă bună în CFR - FCSB. Sursă foto: facebook FCSB

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj și FCSB s-au anihilat reciproc în derby-ul rundei cu numărul 3 din play-off-ul SuperLigii, terminat scor 1-1. Cele două formații ținteau victoria pentru a ține aproape de liderul Farul, care se impusese în această rundă, scor 3-2 cu Universitatea Craiova.
Punctele au fost însă împărțite în Gruia între CFR și FCSB, ambele rămânând în spatele Farului, care este acum la 4 puncte în fața campioanei și la 5 în fața vicecampioanei.
CFR Cluj a reușit să deschidă scorul în minutul 19 al duelului, prin Bîrligea, care a urmărit bine respingerea lui Târnovanu, pentru a face 1-0, scor cu care s-a intrat și la vestiare.
FCSB a revenit în joc în repriza a doua, atunci când Florinel Coman a restabilit egalitatea, punctând pentru 1-1 din lovitură liberă. Bucureștenii au mai înscris o dată până la final, prin Omrani, dar reușita a fost anulată pentru o poziție neregulamentară semnalată de la margine.
La finalul meciului, autorul unicului gol al roș-albaștrilor, Florinel Coman, s-a arătat dezamăgit de ceea ce a arătat echipa sa în deplasarea de la Cluj.
"Nu a mers nimic. Suntem dezamăgiți de jocul nostru, dar trebuie să fim bărbați, pentru că nu s-a pierdut nimic. Trebuie să schimbăm fața jocului și să câștigăm, pentru că avem nevoie de puncte. Ne pare rău că nu am reușit să câștigăm, dar am prestat un fotbal slab", a spus Coman la final.

Târnovanu știe care sunt echipele care se mai pot lupta la titlu în SuperLigă

Ștefan Târnovanu, portarul celor de la FCSB, a comentat la finalul duelului pe seama problemelor de arbitraj, explicând că echipa sa ar fi meritat un penalty, căci faza a fost similară cu cea de la Farul - Universitatea Craiova, de sâmbătă seara.
"Aseară m-am uitat la meci, la Farul, Mazilu a avut aceeași fază. A fost fault. La noi nu a fost fault. Până la urmă, cred că e echitabil rezultatul, dar ne doream să câștigăm. Am început foarte slab, nu am jucat nimic până la gol. Apoi, am reușit cât de cât să echilibrăm balanța. În repriza a doua, CFR probabil era mulțumită de rezultat, au început cu stilul lor caracteristic. Au stat un milion de ani să bată un out", a spus Târnovanu la final.
"Coman e un băiat senzațional, cu mare calitate. E serios, se antrenează mult și mă bucur că a dat gol. Exersează mult loviturile libere"
În privința șanselor la titlu, portarul FCSB-ului a explicat că sunt trei formații care se luptă la titlu: "Cred că Craiova a ieșit din luptă, dar suntem trei echipe bune, puternice care încă avem șanse".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo