Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură dată de Gică Hagi! Golgheterul echipei, Denis Alibec, a semnat prelungirea cu Farul Constanța

Irina Aldea

Publicat 08/03/2023 la 16:59 GMT+2

Denis Alibec, golgheterul liderului din Superligă, a semnat un nou contract cu Farul Constanța. Atacantul în vârstă de 32 de ani a semnat o înţelegere valabilă pe încă două sezoane.

Gheorghe Hagi & Denis Alibec

Credit imagine: Getty Images

Clubul de fotbal Farul Constanţa a anunţat, miercuri, pe site-ul său oficial, prelungirea contractului cu atacantul Denis Alibec până la finalul sezonului 2024-2025, scrie Agerpres. Până acum, Alibec a marcat nu mai puțin de 11 goluri pentru liderul din Superliga României, fiind întrecut doar de Dugandzic și Compagno, ambii cu câte 16 reușite.
"Farul Constanţa şi Denis Alibec au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului cu încă două sezoane. Revenit la Farul în vara anului trecut, Denis Alibec traversează una dintre cele mai bune perioade din carieră, reuşind momentan 11 goluri şi 5 pase decisive pentru Farul în acest sezon. Felicitări, Denis, şi cât mai multe reuşite în tricoul alb-albastru", se menţionează pe site-ul citat.
CITEȘTE ȘI:

Denis Alibec a semnat prelungirea contractului cu Farul Constanța

La 14 iulie 2022, Denis Alibec a semnat cu Farul Constanţa un contract valabil pe un an. Alibec (32 ani), născut la Mangalia, este un produs al Centrului de copii şi juniori de la Farul Constanţa, club sub culorile căruia a şi debutat în Liga I, pe 27 septembrie 2008, într-o partidă cu Oţelul Galaţi (scor 1-1).
În cariera sa, el a mai evoluat pentru Inter Milano, KV Mechelen, Bologna, Astra Giurgiu, FCSB, CFR Cluj, Kayserispor şi ultima oară la Atromitos. Alibec este dublu campion al României, cu Astra Giurgiu (2016) şi CFR Cluj (2022), câştigător al Cupei României cu Astra Giurgiu (2014), fiind declarat fotbalistul român al anului în 2016.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo