Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lovitură pentru FCSB! Doi jucători importanți pot rata "dubla" din turul 3 Conference League cu FC Nordsjaelland

Andrei Nicolae

Publicat 04/08/2023 la 20:19 GMT+3

FCSB s-a calificat în turul al treilea Conference League după ce a eliminat-o pe CSKA 1948 Sofia, însă echipa lui Charalambous este în pericol să aibă probleme de lot înainte de următoarea rundă. Doi jucători extrem de importanți ai roș-albaștrilor au acuzat probleme medicale la finalul partidei de joi seara și rămâne de văzut dacă vor putea fi folosiți în "dubla" cu FC Nordsjaelland.

FCSB - Dinamo

Credit imagine: facebook

FCSB s-a calificat în turul III preliminar din Conference League, după ce a învins-o și în retur pe CSKA 1948 Sofia, scor 3-2. Partida a fost mai complicată decât se aștepta vicecampioana României, care a fost condusă la un moment dat cu 2-1.
Deși echipa lui Charalambous a câștigat meciul de pe teren, aceasta este în pericol să sufere două pierderi destul de importante. Conducerea clubului a anunțat că David Miculescu și Alexandru Băluță au probleme medicale și că timpul de recuperare al lor este incert, potrivit GSP. Jucătorul adus de la UTA Arad a fost pe teren doar 37 de minute în returul cu CSKA 1948, după care a acuzat probleme musculare, în timp ce noul transfer din vară al lui FCSB a intrat pe parcursul partidei, după care a resimțit și el dureri.
Vestea privind starea de sănătate a celor doi jucători nu este tocmai bună pentru vicecampioana României, ținând cont că doar peste o săptămână urmează prima manșă din turul al treilea preliminar Conference League. FCSB o întâlnește pe FC Nordsjaelland într-un meci care se anunță extrem de disputat, astfel că roș-albaștrii ar avea nevoie de toți jucătorii la capacitate maximă, nicidecum de fotbaliști accidentați.
La momentul actual, situația lui Miculescu și a lui Băluță este incertă, astfel că rămâne de văzut dacă Elias Charalmbous se va putea baza pe serviciile celor doi în "dubla" cu vicecampioana Danemarcei.
Citește și:

FCSB - NORDSJAELLAND, ÎN TURUL 3 PRELIMINAR DIN CONFERENCE LEAGUE

Clubul danez s-a numit Farum BK între 1991 și 2003, după care a fost rebranduit drept FC Nordsjaelland, fiind situată în partea de nord a insulei Zealand din țară. Posibila adversară a FCSB-ului a reușit să câștige titlul de campioană o dată în istorie, în 2012 și are de asemenea și două cupe în palmares, cucerite la rând în 2010 și 2011.
FC Nordsjaelland a ieșit de trei ori vicecampioana Danemarcei, în 2002, 2013 și 2023, fiind repartizată astfel în preliminariile Conference League.
Dacă ne uităm la lotul celor de la FC Nordsjaelland, se poate observa că danezii au o echipă mai puțin mai valoroasă decât cea a românilor, potrivit transfermarkt. Jucătorii vicecampioanei din Danemarca au o valoare totală de 32,30 de milioane de euro, comparativ cu 32,65 de partea FCSB-ului.
Viitorii adversari ai roș-albaștrilor au câteva nume interesante în echipă, care valorează în jur de 5 milioane de euro fiecare. Adamo Nagalo este un fundaș central de 20 de ani cotat la 5 milioane de euro, iar în privința compartimentului ofensiv apar Ernest Nuamah, un jucător de bandă ghanez (6 mil. euro) și Marcus Ingvartsen, un vârf danez de 27 de ani cotat la 5,5 milioane de euro.
Echipa vicecampioanei are o medie de vârstă destul de mică, respectiv de 21,9 ani, comparativ cu cea de 24,3 a celor de la FCSB. Astfel, partida dintre cele două vicecampioane se anunță una interesantă.
Duelul dintre FCSB și FC Nordsjaelland va avea loc pe 10 august, la București și pe 17 august, în Danemarca.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo