Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mesajul "furtunos" al lui Dan Petrescu, susținut de Duckadam: "Fotbalul românesc e un carusel!"

Irina Aldea

Publicat 18/02/2023 la 21:43 GMT+2

Dan Petrescu a avut un discurs foarte dur la conferința de presă de dinaintea meciului CFR Cluj – FC Argeș vorbind despre nivelul scăzut al fotbalului românesc. Antrenorul CFR-ului a fost susținut de Helmut Duckadam.

Dan Petrescu & Gheorghe Hagi

Credit imagine: Getty Images

Fostul mare portar al Stelei, Helmut Duckadam, a aprobat mesajul transmis de Dan Petrescu la conferința de presă de dinaintea meciului CFR Cluj – FC Argeș."Bursucul" a transmis că nivelul fotbalului românesc este foarte scăzut, iar pretențiile sunt mult prea mari pentru posibilitățile actuale.
"Cu siguranță are dreptate. Eu nu țin minte o data când a fost adus un jucător din străinătate și să coste un milion sau două de euro. Deci nu avem această posibilitate de a aduce așa jucători de valoare. Fotbalul românesc e un carusel. Nu ești bun la o echipă, ești bun la alta. Unul te dă afară, altul de abia așteaptă să te ia. Ăsta e nivelul fotbalului, aici are dreptate. Cine să bage bani?", a spus Helmuth Duckadam pentru Digi Sport.
CITEȘTE ȘI:

Helmut Duckadam îi dă dreptate lui Dan Petrescu

Dan Petrescu a transmis că situația fotbalului românesc e mult mai rea decât anunța Hagi în 1998, iar că naționala României se va chinui în continuare și pentru mult mai mult timp: "Ca la echipa naţională, cum am anunţat cu Hagi că nu ne calificăm 20 de ani la Mondiale, trebuia să spunem 40 de ani. Fotbalul românesc nu e bine. Nu sunt bani. Noi luăm jucători liberi din Israel şi Arabia Saudită. Trebuie să fim realişti", și-a început Petrescu discursul.
"Hagi vorbeşte la fel şi toată lumea îl atacă. Credeţi că dacă vine Guardiola mâine în România, ce o să facă. Cere 10 jucători, că nu e magician să joace. El l-a cumpărat pe Haaland să câştige Champions League. Nu mai sunt jucătorii care au fost la Cluj, Culio jucase la Galatasaray, Djokovic în Italia, Vinicius a jucat în Europa League, Hoban lua titlu în Israel. V-am zis de unde au venit jucătorii acum.
Nu sunt prost, am făcut şi eu ceva pentru fotbalul românesc, şi Hagi a făcut, dar nu ne crede nimeni. Băgaţi bani în fotbal. Că am ajuns în primăvara europeană e un miracol. Am mai bătut pe Lazio, dar Immobile nu a jucat atunci. Înainte erau jucători de nivel. Fără 50, 60 de miliaone buget nu avem şanse să ne batem în Europa", a mai transmis Dan Petrescu, la conferința de presă premergătoare meciului CFR Cluj – FC Argeș.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo