Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Mihai Eșanu și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo! Unde va juca portarul

Eurosport
DeEurosport

Publicat 10/08/2022 la 12:57 GMT+3

Portarul Mihai Eșanu și-a găsit echipă, la doar câteva zile după ce și-a anunțat despărțirea de Dinamo prin intermediul rețelelor de socializare.

Mihai Eșanu

Credit imagine: facebook

Articol scris de Alex Ioniță
Mihai Eșanu, care a fost titular în majoritatea partidelor lui Dinamo din sezonul trecut, a spus că și-ar fi dorit să rămână la clubul din Ștefan cel Mare și în Liga a 2-a, pentru a ajuta la promovarea echipei, dar, în cele din urmă, și-a reziliat contractul cu alb-roșii.
Potrivit Playsport, fostul jucător al lui Dinamo s-a înțeles cu un club din Liga 1, Chindia Târgoviște, semnând un contract valabil pentru două sezoane.
La despărțirea de Dinamo, Eșanu a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare: "Mulțumesc, DINAMO, pentru tot! A fost un vis devenit realitate și o onoare să joc la echipa pe care am iubit-o de mic. Au fost 9 ani cu de toate: victorii, înfrângeri, bucurii, lacrimi, momente de neuitat, accidentări.
Îmi pare sincer rău pentru că, uneori, evoluțiile mele nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor suporterilor. Aș fi vrut să rămân și să ajut să aducem Dinamo acolo unde îi este locul, dar nu a depins de mine. Mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de mine și de noi în momentele bune, dar mai ales în cele rele", a spus Mihai Eșanu, pe Instagram.
Portarul a fost legitimat la Dinamo în perioada 2016-2022. În acest timp, a mai fost împrumutat la CS Balotești, Daco-Getica și Farul. Pentru Dinamo a jucat în 46 de partide, încasând un total de 62 de goluri.
Citește și:

Dinamo București a debutat cu dreptul în Liga a 2-a

Formația bucureșteană, care a retrogradat în premieră în Liga a 2-a la finalul sezonului precedent, a debutat cu dreptul în sezonul 2022/23 al competiției.
Alb-roșii i-au întâlnit joia trecută pe cei de la Progresul Spartac, echipă nou promovată în Liga a 2-a. Dinamo s-a impus, scor 1-0, la finalul unui meci în care câte un jucător din fiecare echipă a fost eliminat.
Pentru Dinamo, obiectivul principal în acest sezon este promovarea în Liga 1. Următorul meci al "câinilor roșii" va avea loc marți, 16 august, împotriva nou-promovatei Oțelul Galați.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo